Επικαιρότητα

Ο κορωνοϊός τον έβγαλε εκτός προγράμματος

Off

Η επιβεβαίωση δύο ακόμη κρουσμάτων κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον έλεγχο που έγινε την Τρίτη, ανέβασε τον συνολικό αριθμό των ενεργών κρουσμάτων στα επτά και ως εκ τούτου έθεσε εν αμφιβόλω κόμη και την διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου στη Λάρισα με την τοπική ΑΕΛ. 

Μέχρι και σήμερα Πέμπτη, οι προπονήσεις της ομάδας έχουν ανασταλεί και οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο θα υποβληθούν σε ένα τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα δώσουν και την απάντηση για το εάν θα διεξαχθεί η μεθαυριανή αναμέτρηση ή αν θα αναβληθεί και θα αναζητηθεί νέα ημερομηνία. 

Το θετικό είναι, ότι και για τις δύο ομάδες η χρονιά έχει ουσιαστικά τελειώσει, αφού ο μεν ΠΑΣ έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή του, η δε Λάρισα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. 

Στην περίπτωση που κατά το σημερινό επανέλεγχο δε βρεθεί άλλο κρούσμα, τότε ενδέχεται να δοθεί η εντολή από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή, ώστε να διεξαχθεί κανονικά το μεθαυριανό παιχνίδι στη Λάρισα, με τον ΠΑΣ να ταξιδεύει με αποστολή ανάγκης, με όσους παίκτες δηλαδή είναι διαθέσιμοι από το ρόστερ.

Το παιχνίδι που εκκρεμεί είναι αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης την προσεχή Τετάρτη 19 Μαΐου, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η σεζόν και για τις δύο ομάδες. Αν όμως αναβληθεί η αναμέτρηση με τη Λάρισας, τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία για το παιχνίδι αυτό, που θα είναι το τελευταίο της χρονιάς.

 

Επιπτώσεις στον σχεδιασμό

Από την άλλη όμως, το γεγονός πως λίγο πριν ολοκληρωθεί μία ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική σεζόν, οι παίκτες του ΠΑΣ και το επιτελείο θα πρέπει να περιμένουν άγνωστο για πόσο ακόμη, για την τυπική ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, δημιουργεί προβληματισμό. Οι παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ώστε να επιστρέψουν για την έναρξη της προετοιμασίας στις αρχές Ιουλίου, ενώ καθυστερεί έτσι και η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, αφού πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στο τέλος Ιουνίου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ