Επικαιρότητα

ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΔΩΔΩΝΗ» Η παγκόσμια ημέρα γάλακτος αφιερωμένη στους ανθρώπους της

Off

Με ένα ρεαλιστικό τηλεοπτικό σποτ η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» γιορτάζει τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (1η Ιουνίου), «θέλοντας έτσι να αναδείξει τη σημαντική προσφορά των ανθρώπων της, οι οποίοι εδώ και μισό αιώνα αποτελούν κυρίαρχο κομμάτι της ιστορίας της».

Μέσα από μια ισχυρή αναπαράσταση, η «Δωδώνη» προβάλλει την αδιάκοπη προσπάθεια που καταβάλλεται από τον κάθε εργαζόμενο και παραγωγό της καθημερινά, οι οποίοι ανεξάρτητα των συνθηκών είναι πάντα εκεί μαζί της, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Έτσι, «η εταιρεία αναγνωρίζει τη συμβολή των ανθρώπων της στην παραγωγή των αυθεντικών προϊόντων «Δωδώνη», για τα οποία χρησιμοποιεί μόνο 100% ελληνικό γάλα. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα, αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας της «Δωδώνη» αποτελούν οι χιλιάδες μικροί και μεγάλοι τοπικοί παραγωγοί, με τους οποίους η εταιρεία διατηρεί σταθερά μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, υποστηρίζοντας έμπρακτα τον πρωτογενή τομέα της Ηπείρου και συνολικά της χώρας».

Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, οι καταναλωτές που θα επισκεφτούν μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουνίου, θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν πολλά από τα προϊόντα «Δωδώνη» σε ειδικές προσφορές.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου