Επικαιρότητα

Δωρεάν δρομολόγια και μειώσεις στα εισιτήρια

Off

Δωρεάν μετακινήσεις για τους κατοίκους των απομακρυσμένων οικισμών καθώς και μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων, ανακοίνωσε ότι εξασφαλίζει ο Δήμος Ζίτσας, με τη νέα σύμβαση που θα υπογράψει με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο στη διάρκεια της συνεδρίασής του το μεσημέρι της Τετάρτης ενέκρινε ομόφωνα  τους όρους της σύμβασης η εφαρμογή της οποίας θα ξεκινήσει στα μέσα Ιουνίου.  

Η Δημοτική Αρχή Ζίτσας «αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των τοπικών  κοινωνιών και  αξιοποιώντας κάθε ευρώ προς όφελος των δημοτών», για πρώτη φορά φέτος στη σύμβαση με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ εγκαινιάζει δωρεάν δρομολόγια δύο φορές το μήνα για τις μετακινήσεις των κατοίκων της Δ.Ε. Μολοσσών στο Κέντρο Υγείας Βουτσαρά και των κατοίκων της Δ.Ε. Εκάλης στις υπηρεσίες του Δήμου στην Κοινότητα Μεταμόρφωσης. 

Επίσης, συνεχίζει την επιδότηση των τιμών των εισιτηρίων προκειμένου να είναι φθηνότερα για τους πολίτες, στα δρομολόγια που εκτελούνται σε ώρες αιχμής (πρωινά και μεσημβρινά) και τα οποία χρησιμοποιούν ως επί τω πλείστον για την εξυπηρέτησή τους οι εργαζόμενοι. 

Ειδικότερα, λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ θα πραγματοποιούν:

–  Με επιδότηση εισιτηρίου εβδομαδιαία δρομολόγια, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Ένα δρομολόγιο από Ιωάννινα- Μεταμόρφωση-Ιωάννινα με έναρξη την 05.30 π.μ. και επιστροφή την 06.35 π.μ. και ένα δρομολόγιο από Ιωάννινα-Ζίτσα- Ιωάννινα με έναρξη την 15.15 μμ. και επιστροφή την 16.00 μμ. για την μετάβαση των εργαζομένων στην πόλη των Ιωαννίνων.

– Χωρίς την καταβολή κόμιστρου τέσσερα δρομολόγια, τα οποία θα εκτελούνται μία φορά το μήνα ή δύο ανάλογα με τις απαιτήσεις και θα εξυπηρετούν την ενδοδημοτική μεταφορά δημοτών στις κάτωθι διαδρομές: 

– Ιωάννινα-Δεσποτικό-Αετόπετρα-Φωτεινό-Γρανιτσοπούλα -Εκκλησοχώρι -Κ.Υ Βουτσαρά και αντίστροφα.

–  Ιωάννινα -Πολύδωρο-Ραδοβίζι-Βερενίκη-Δοβλά-Φτέρη-Ζάλογγο-Κ.Υ Βουτσαρά και αντίστροφα.

– Ιωάννινα-Λάλιζα-Ζόργιανη-Χίνκα-Γουργιάνιστα-Κούρεντα-Κ.Υ Βουτσαρά και αντίστροφα.

– Ιωάννινα-Βατατάδες-Βλαχάτανο- Λιγοψά- Γαβρισιοί- Πετσάλι- Ασφάκα Καρυές και αντίστροφα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ