Επικαιρότητα

Superior Taste Awards Χρυσά αστέρια για 5 προϊόντα της «Δωδώνης»

Off

Πέντε νέες σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο απέσπασε και τη φετινή χρονιά η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στο πλαίσιο του διαγωνισμού Superior Taste Awards  2021 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, του κορυφαίου ανεξάρτητου οργανισμού για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.

Η «Δωδώνη» ξεχώρισε για ακόμα μία χρονιά, λαμβάνοντας για τα προϊόντα της την ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών, καθώς την αντίστοιχα υψηλή διάκριση των δύο χρυσών αστεριών.

Αναλυτικότερα, και ύστερα από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, τα προϊόντα που έλαβαν την ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών είναι το αγαπημένο Στραγγιστό γιαούρτι «Δωδώνη» με 2% λιπαρά, από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, πρωτεΐνες γάλακτος και καλλιέργεια γιαουρτιού, καθώς και η παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη Φέτα Π.Ο.Π. «Δωδώνη». 

Με δύο χρυσά αστέρια βραβεύτηκαν η Βαρελίσια Φέτα «Δωδώνη» Π.Ο.Π 4μηνης ωρίμανσης η οποία βασίζεται στην παραδοσιακή μέθοδο παραγωγής σε δρύινα ξύλινα βαρέλια, το στραγγιστό γιαούρτι «Δωδώνη» χωρίς λακτόζη και το τυρί «Δωδώνη» ελαφρύ με λιγότερα λιπαρά, το οποίο παράγεται από φρέσκο, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο 100% ελληνικό γάλα.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της «Δωδώνη», δήλωσε σχετικά: «Κάθε διάκριση είναι μια μικρή γιορτή και μας τιμά ιδιαιτέρα το γεγονός ότι τα προϊόντα μας συνεχίζουν να κερδίζουν διεθνείς διακρίσεις, τόσο υψηλού και αναγνωρισμένου κύρους. Η ανώτερη ποιότητα των προϊόντων «Δωδώνη» και η μοναδική τους γεύση είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της προσήλωσης μας όλα αυτά τα χρόνια, στο να αποτελούμε πρεσβευτές της αυθεντικής ελληνικής γεύσης στην χώρα μας αλλά και σε όλον τον κόσμο, μεταφέροντας σε κάθε σπίτι και σε κάθε τραπέζι την Γεύση του Καλού και αξίες όπως η παράδοση, η αυθεντικότητα, η γνησιότητα, το μεράκι και η υπευθυνότητα.»

Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, το οποίο αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων και ποτών. 

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου