Επικαιρότητα

Πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων

Off

Θέμα χρόνου είναι πλέον να ξεκινήσουν από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ οι επίσημες ανακοινώσεις για τη διαμόρφωση του νέου ρόστερ της ομάδας, αφού όπως γράψαμε τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον τρεις είναι οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ήδη ολοκληρωθεί. 

Η πρώτη από αυτές είναι του Ζήση Καραχάλιου που βρέθηκε στα Γιάννενα μάλιστα και υπήρχε χθες η πληροφορία, ότι επρόκειτο να βγει κα η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κάτι που δεν είχε γίνει όμως μέχρι αργά το απόγευμα. 

Η απόκτησή του ωστόσο είναι δεδομένη, όπως και αυτή των Τριάδη και Καραγιάννη, ενώ χθες επανήλθε στο προσκήνιο και στα διάφορα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ η περίπτωση του νεαρού επιθετικού Ιατρούδη, που ανήκει στην ΑΕΚ και αγωνίστηκε δανεικός την περασμένη σεζόν στην ολλανδική Βόλενταμ.

Ο Ηρακλής Μεταξάς βρίσκεται στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Γ. Χριστοβασίλη, ενώ εντός των ημερών, μαζί με το αρχικό στάδιο των μεταγραφικών κινήσεων, θα οριστικοποιηθούν και οι αποφάσεις για τους συνεργάτες που θα έχει στην ομάδα. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πάντως, εάν έχει προτείνει κάποιον δικό του συνεργάτη ή εάν θα αποδεχθεί να συνεργαστεί με κάποια από τα πρόσωπα που είχε δίπλα του τα δύο τελευταία χρόνια ο Αργ. Γιαννίκης. Ο λόγος βέβαια γίνεται για τους Νίκο Μπαδήμα και Γιάννη Ντουρουντό, με τον δεύτερο να έχει συμφωνήσει αρχικά με την ΠΑΕ, για να παραμείνει ως γυμναστής φυσικής κατάστασης, αλλά πριν επέλθει η συμφωνία με τον νέο προπονητή. 

 

Στην Εθνική Νέων, 

Λώλης και Αθανασίου

Δύο ακόμη παίκτες της οικογένειας του ΠΑΣ και συγκεκριμένα της ομάδας Κ17, κλήθηκαν σε εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Πρόκειται για τους Νίκο Λώλη και Βασίλη Αθανασίου αντίστοιχα, που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αναστάσιο Θέο για προπονήσεις στις 11 και 12 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

 

Και του χρόνου 

οι πέντε αλλαγές

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της SL αποφασίστηκε να επεκταθεί το μέτρο των 5 αλλαγών και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ενώ παραμένουν ίδιες και οι ποινές για μη αδειοδότηση κάποιας ομάδας, που ήταν -3 βαθμοί και περιορισμός μεταγραφών.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε η εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους του συνεταιρισμού.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το υφιστάμενο πλαίσιο για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ., όπως η Super League προβεί σε μελέτη συγκεκριμένων προτάσεων για τη βελτίωση των γηπεδικών υποδομών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης e-sports της Super League.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξουν όλες οι ομάδες το Missing Alert App του “Χαμόγελου του Παιδιού”, μέσω σχετικών ανακοινώσεων (π.χ. ανακοινώσεις μετεγγραφών, εικαστικές εφαρμογές ΠΑΕ-Μελών Super League κ.λπ.).

Εγκρίθηκε ομόφωνα η επέκταση του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους και για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 του Πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Related Posts

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου