Τελευταία Νέα

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 07:04
Τελευταία Ενημέρωση: 09 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας

Off

Την απόσυρση του νομοσχεδίου του υπ. Εργασίας από τις Επιτροπές της Βουλής ώστε να μην φτάσει καν στην Ολομέλεια, ζητά το ΚΚΕ, που τάσσεται στο πλευρό των απεργών που ετοιμάζονται για τη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση. 

Η απεργία του Νοεμβρίου ήταν μία προειδοποιητική βολή, τονίζουν στο ΚΚΕ, που έβαλε προσωρινό φρένο στα κυβερνητικά σχέδια, όμως η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση φιλοδοξεί να είναι, η απαρχή ενός παλλαϊκού ξεσηκωμού, που θα ανατρέψει αυτόν τον σχεδιασμό.

Στις 10 σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των απεργών, και θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και ομιλίες, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης. Η Τομεακή Οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση, τονίζοντας πως η μαζική παρουσία και συμμετοχή θα δώσει το σύνθημα για αποφασιστική συνέχεια.  

«Αύριο (σ.σ σήμερα) μετριόμαστε στις απεργιακές συγκεντρώσεις και οργανώνουμε την κλιμάκωση της πάλης ενάντια στα επόμενα σχέδια της κυβέρνησης, όπως το Ασφαλιστικό. 

Για να έρθουν δυναμικά στο προσκήνιο οι διεκδικήσεις των συνδικάτων, να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο, για σύγχρονα εργατικά δικαιώματα, για 7ωρο- 5μερο- 35ωρο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου