Επικαιρότητα

Μία εκκωφαντική σιωπή για τον χαμό του 30χρονου νέου

Off

Η πιο εκκωφαντική σιωπή των τελευταίων ετών, που έστειλε όμως ένα δυνατό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς κάθε αρμόδιο φορέα και υπηρεσία, ήταν αυτή της διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιφερειακή οδό της πόλης. 

Συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και περίοικοι της ευρύτερης περιοχής, κοντά στο σημείο όπου την περασμένη Παρασκευή, έχασε τη ζωή του ένας 30χρονος νέος, σε τροχαίο δυστύχημα, συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του αφενός και αφετέρου να ζητήσουν με τη σιωπηρή τους διαμαρτυρία, να είναι το τελευταίο θύμα στην περιφερειακή. 

Μέσα σε λίγη ώρα, το σημείο στο οποίο έγινε το τραγικό δυστύχημα πλημμύρισε από κόσμο, που ανά διαστήματα έκλεινε την κυκλοφορία των οχημάτων, με τη βοήθεια και των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων.

Κοινή απαίτηση των συγκεντρωμένων να ληφθούν άμεσα μέτρα για να μπει τέλος στην απαράδεκτη και απόλυτα επικίνδυνη διασταύρωση της περιφερειακής στο συγκεκριμένο σημείο. 

Ακολούθησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία, στο διοικητήριο της περιφέρειας Ηπείρου, που σύμφωνα με πληροφορίες επεξεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες ένα σχέδιο παρεμβάσεων στο συγκεκριμένο σημείο. 

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είναι δεδομένο, ότι και για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 30χρονο Γιώργο, θα αναζητηθούν και αστικές και ποινικές ευθύνες από την οικογένεια.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου