Αθλητικά

«Έκλεισε» το επιτελείο του Μεταξά

Off

Ολοκληρώθηκε χθες το παζλ στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την συμφωνία με τον Θανάση Στάικο, που αναλαμβάνει βοηθός του Ηρακλή Μεταξά. 

Ο 40χρονος τεχνικός έχει εργαστεί στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής στον Παναρκαδικό και την Ένωση Ερμιονίδας και αποκτά με τον ΠΑΣ την πρώτη του ευκαιρία να εργαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Θαν. Στάικος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ηρακλή Μεταξά, που κλήθηκε τις τελευταίες ημέρες να ξεψαχνίσει πολλά βιογραφικά υποψηφίων για να εργαστούν μαζί του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Στάικος, ως ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί και στον Ηλυσιακό, την περίοδο που πρόεδρος στην αθηναϊκή ομάδα ήταν ο Γ. Χριστοβασίλης.

Μετά τη συμφωνία της συνεργασίας ο κ. Στάικος δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να ανήκω στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Μεταξά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρωθούν οι στόχοι του συλλόγου».

Με την συμφωνία με τον κ. Στάικο, το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί με τον Ηρακλή Μεταξά, να είναι ο προπονητής, ο Θανάσης Στάικος βοηθός του, ο Ιωάννης Ντουρουντός προπονητής φυσικής κατάστασης και ο Σλόμπονταν Σούιτσα, προπονητής τερματοφυλάκων.

 

Τι θα γίνει με τον Μπαδήμα

Ο Νίκος Μπαδήμας, βοηθός του Αργ. Γιαννίκη τα δύο τελευταία χρόνια, μετά την πρόσληψη του κ. Στάικου δε θα είναι στον πάγκο της πρώτης ομάδας, ωστόσο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει εάν υπάρχει ενδεχόμενο παραμονής του στην οικογένεια του ΠΑΣ από κάποιο άλλο πόστο, όπως είναι για παράδειγμα αυτό του τεχνικού διευθυντή ή του υπεύθυνου για τα τμήματα υποδομών.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου