Αθλητικά

Ntougias Basketball Camp, με καλεσμένο τον Τζον Λάτιμορ

Off

Τα τελευταία χρόνια η Aκαδημία Mπάσκετ Ντούγιας, πρωτοπορεί στην Ήπειρο φέρνοντας στα Ιωάννινα προπονητές και skills trainers, από το NBA. 

Μετά από πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τον development coach Adam Branch (Indiana Pacers) και τον skills trainer Ryan Goodson (Goodson Basketball) τον Jonathan Reed συνεργάτη των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτή της ακαδημίας OnPointHoops, ο John Harris NBA skill trainer, o Νίκος Ντούγιας και ομώνυμες ακαδημίες ανακοίνωσαν την έλευση για δεύτερη χρονιά, του skill trainer ΝΒΑ και κολεγιακών παικτών, καθώς και σκάουτερ κολεγίων, Τζον Λάτιμορ για την διεξαγωγή του 7ου ΝΒΑ Camp στα Ιωάννινα 19,20,21 Ιουλίου. 

Ο Τζον Λάτιμορ θα παρουσιάσει το ΝΒΑ ασκησιολόγιο του, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες για να μας μεταφέρει για ένα τριήμερο στον κόσμο του ΝΒΑ.

Στο 7ο NBA Camp τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α. και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους ολοκληρωτικά καθώς το Camp θα περιλαμβάνει ασκήσεις  shooting, dribble clinic, footwork,defense και rebounding. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία ατομική αξιολόγηση. 

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6942560114. Λόγω του covid-19 ο αριθμός των εγγραφών θα είναι περιορισμένος, ενώ θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ