Αθλητικά

Συλλογική πρωτιά και πολλά μετάλλια για τον ΑΓΣΙ

Off

Με συλλογική πρωτιά και πολλές ατομικές διακρίσεις γύρισε ο ΑΓΣΙ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 και τον 3ο Όμιλο που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Η ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων πήρε την πρώτη θέση στην βαθμολογία των αγοριών και των κοριτσιών και στη συνολική βαθμολογία σε σύνολο 54 Σωματείων. 

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος συγκέντρωσε 61 βαθμούς στα αγόρια και 66 βαθμούς στα κορίτσια, φτάνοντας συνολικά τους 127 βαθμούς. Ο δεύτερος σύλλογος (ΑΟ Πέλοψ) συγκέντρωσε 73 βαθμούς και ο τρίτος, ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας 72 βαθμούς στο σύνολο. 

 

Τα μετάλλια

Ο ΑΓΣΙ κατέκτησε συνολικά εννέα μετάλλια, εκ των οποίων έξι χρυσά και τρία αργυρά.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη ημέρα των αγώνων (Σάββατο):

την πρώτη θέση και χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Τασιούλας Γιώργος στα 1200μ, Ράπτη Ζωή στο τετραπλούν και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ με τους Παπαδημητρίου Χάρη, Μεναγια Βασίλη, Γιαννόπουλο Θανάση και Μάκη Κυριάκο. Την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στα 150μ κατέλαβε ο Τσουτσοπλίδης Ευάγγελος. 

Πολύ καλά πλασαρίσματα έκαναν, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, η Παππά Όλγα (5η στο τετραπλούν), ο Σίμος Γκίζας Φίλιππος (5ος στον ακοντισμό), ο Χολέβας Τηλέμαχος (5ος στο τετραπλουν), η Παπαδόπουλου Ελεονόρα (6η στα 150μ), η Παπαδόπουλου Σταυρούλα (6η στα 1200μ), η Μαλάτου Μάγδα (6η στο τετραπλούν), η Τσιγάρα Σίσσυ (7η στο ίδιο αγώνισμα), η Οικονόμου Τατιάνα (8η στο ίδιο αγώνισμα), ο Μενάγιας Βασίλης (8ος στα 150μ), η Λάμα Τατιάνα (8η στα 3000μ), η Μενάγια Μαρίνα (8η στα 1300μ), η Μπότσιου Άννα (9η στα 200μ με εμπόδια), η Μπαλαμάτσια Αλεξάνδρα (12η στα τετραπλούν) και η Δήμου Μαρία (24η στα 200μ με εμπόδια).

Την δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος (Κυριακή):

την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μπαλαμάτσια Γεωργία στη Σφαιροβολία, Χήτου Εύη στον ακοντισμό και Γιαννόπουλος Θανάσης στα 80μ., και οι τρεις με νέα ατομικά ρεκόρ. 

Δεύτερη θέση και αργυρά μετάλλια πήραν η Ράπτη Ζωή στο μήκος όπως η μικτή ομάδα σκυταλοδρομιας 4Χ200 που στην ανάλυση του φώτο φινις έχασε το χρυσό μετάλλιο. Την ομάδα αποτελούσαν οι Τσουτσοπλίδης Βαγγέλης, Μπότσιου Άννα, Παπαδοπούλου Ελεονόρα και Τασιούλας Γιώργος. Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν ο Μάκης Κυριάκος (4η θέση στα 80μ), η Μπαλαμάτσια Γεωργία (5η στον ακοντισμό), η Μαλάτου Μάγδα (6η στο μήκος) και η Οικονόμου Τατιάνα (8η στο ίδιο αγώνισμα).

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου