Εκδηλώσεις

«ΔΩΔΩΝΑΙΑ» – Αποχαιρετισμός με συγκίνηση, αλλά και χαρά

Off

Ήταν μία δύσκολη χρονιά, αλλά κάθε χρονιά που ολοκληρώνεται έχει τη δική της σημασία. Η συγκίνηση και η χαρά μαζί, χαρακτήρισαν την εκδήλωση αποφοίτησης των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων.

Με ένα ψάθινο καπέλο ανά χείρας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Λυκείου αποχαιρέτησαν τους εκπαιδευτικούς και το σχολείο τους και έβαλαν πλώρη για τον επόμενο σταθμό τους

Οι επικεφαλής των Εκπαιδευτηρίων αποχαιρέτισαν τους μαθητές και τις μαθήτριες, ευχαρίστησαν τους γονείς και κηδεμόνες για την συνεργασία και ευχήθηκαν στα παιδιά καλή συνέχεια στις σπουδές τους για τις οποίες έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα εφόδια. 

Όπως ανέφεραν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος, βασική αρχή των «Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων» είναι ότι η αποστολή του σχολείου δεν «εξαντλείται» με τη βοήθεια που παρέχει στον μαθητή για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, αλλά αποβλέπει και σε μία ουσιαστική συμβολή, ώστε να γίνει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, η οποία θα ξεχωρίζει σ’ ολόκληρο τον υπόλοιπο βίο του

Στην διάρκεια της τελετής αποφοίτησης που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Καψάλης αναφέρθηκε στην πορεία του σχολείου που είναι ανάμεσα στα δέκα καλύτερα της χώρας ενώ είναι γνωστό ως «σχολείο των επιτυχιών» καθώς κάθε χρόνο έχει πολλές επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις.  Πάνω από 1400 οικογένειες έχουν εμπιστευτεί τα Δωδωναία στα χρόνια λειτουργίας τους.  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος: «Αποχαιρετούμε τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και ευχόμαστε τα καλύτερα. Κατά την διάρκεια της δύσκολης χρόνιας δεν χάθηκε ούτε μια ώρα. Στόχος η πρόοδος των παιδιών μας και το καλύτερο αποτέλεσμα. Να ευχηθώ καλά αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία». 

Η βραδιά έκλεισε με διασκέδαση και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου