Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 09:27
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα

Από την Τρίτη εκκίνηση για το Τελωνείο Μέρτζανης

Off

Σε λειτουργία μπαίνουν περισσότερα Τελωνεία στην Ήπειρο. Το Τελωνείο Μέρτζανης ανοίγει από τις 13 Ιουλίου και θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. 

Με την ίδια ΚΥΑ προβλέπεται η 24ωρη πλέον λειτουργία και για το Τελωνείο Μαυροματίου το οποίο στο εξής θα εξυπηρετεί εμπορευματική κίνηση με φορτηγά οχήματα ενώ το Τελωνείο της Κακαβιάς λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Ο πρόεδρος της 7ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων Πέτρος Λυκίδης αναφερόμενος στις εξελίξεις δήλωσε: «Ευτυχώς οι εκκλήσεις έφεραν αποτέλεσμα και ανοίγει η Μέρτζανη» ενώ για το Μαυρομάτι και την 24ωρη λειτουργία για εμπορική κίνηση σημείωσε ότι εκεί εργάζονται μόνο δέκα υπάλληλοι.

Με ανακοίνωση το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων, η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων  Ιωαννίνων και  η 7η  Ένωση Τελωνειακών υπαλλήλων Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας, αναφέρονται στις συντονισμένες ενέργειες και δράσεις όλο το προηγούμενο διάστημα  που ανέδειξαν την ανάγκη επαναλειτουργίας του Συνοριακού Σταθμού Μέρτζανης. «Αυτό πλέον είναι γεγονός και από 13/07/2021 ξεκινά η επαναλειτουργία του, με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, από ώρες 08:00 – 20:00. Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε όσους συνέβαλλαν προς αυτή την κατεύθυνση καθώς επίσης και τους εκατοντάδες ομογενείς και νόμιμους μετανάστες που στήριξαν την προσπάθεια μας.  Η επαναλειτουργία του Συνοριακού Σταθμού Μέρτζανης μόνο οφέλη έχει να προσδώσει στην ακριτική περιοχή της Κόνιτσας και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Ιωαννίνων» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ