Επικαιρότητα

Τα νέα δεδομένα στην Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Off

Τα νέα δεδομένα στην Σκλήρυνση Κατά Πλάκας παρουσιάστηκαν την Τετάρτη στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Β.Δ. Ελλάδας, και είχε ως θέμα «Νέες και παλαιές μέθοδοι αντιμετώπισης της ΣΚΠ». 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μαζί με μεγάλο αριθμό μελών της Ένωσης, εκπρόσωποι, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας Ιωάννης Γεωργίου, της Περιφέρειας Ηπείρου η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Γιούλα Μητροκώστα, του Δήμου Ιωαννιτών ο  Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της «Μέριμνας» Ιωάννης Τσίμαρης, Ιατρός Ουρολόγος στο Γ.Ν.Ι. Χατζηκώστα, καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Μαρκούλα, δηλώνοντας τα συγχαρητήρια τους για την εκδήλωση και την υποστήριξη τους στις προσπάθειες της Ένωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διακεκριμένοι ιατροί της Ηπείρου ανέπτυξαν το θέμα της εκδήλωσης καταθέτοντας νέα επιστημονικά δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με την Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Η Βασιλική Κωσταδήμα, Διευθύντρια Νευρολογίας Ε.Σ.Υ., Νευρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι., ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα, «Σ.Κ.Π. Έγκαιρη διάγνωση, εξατομικευμένη αντιμετώπιση στην Covid – 19 εποχή», επισημαίνοντας τη μεγάλη σημασία της ορθής διάγνωσης και διευκρινίζοντας τις παραμέτρους του απαραίτητου εμβολιασμού κατά του ιού Covid – 19 σε σχέση με τις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές των ασθενών. 

Η Σοφία Μαρκούλα, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας της Νευρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι. παρουσίασε στην ομιλία της τα «Παλαιότερα και νεώτερα φάρμακα στην Π.Σ.», μεταφέροντας αισιόδοξα μηνύματα. 

Η Κατερίνα  Κώτση, MD PhD Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Ψυχιατρικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι., παρουσίασε το θέμα  «Πολλαπλή Σκλήρυνση και Πανδημία: μια “άλλη ” διαπραγμάτευση», προβληματίζοντας θετικά τους παρευρισκομένους.  

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ