Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 12:50
Τελευταία Ενημέρωση: 14 Ιουλίου 2021
Επικαιρότητα

Ζητούν την ανάκληση μετάθεσης υπαλλήλου

Off

Την ανάκληση της απόφασης μετάθεσης μίας υπαλλήλου από την Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας, ζητούν από τον Συντονιστή Βασίλη Μιχελάκη, που υπέγραψε την εν λόγω απόφαση,

συνδικαλιστικές και αυτοδιοικητικές παρατάξεις, κάνοντας λόγο για μία τιμωρητική μετάθεση, με αφορμή τη στάση της υπηρεσίας, αλλά και της συγκεκριμένης υπαλλήλου στο θέμα της διαχείρισης των υδάτων στο λεκανοπέδιο και των αδειών που εκδίδονται για αντλήσεις. 

Το πρωί της Τετάρτης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας από την παράταξη ΔΑΣ της Αποκεντρωμένης, με αντιπροσωπεία της, να παραδίδει υπόμνημα στον Συντονιστή και να ζητά την ανάκληση της απόφασης μετάθεσης της υπαλλήλου. 

Σε δηλώσεις τους, ο Θωμάς Μπασογιάννης, εργαζόμενος στην ίδια Διεύθυνση και μέλος της ΔΑΣ, όπως και ο Θανάσης Μαχτσίρας μέλος του Γεν. Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ έκαναν λόγο για τιμωρητικού χαρακτήρα απόφαση, ζητώντας την ανάκλησή της και καλώντας τις παρατάξεις της αυτοδιοίκησης, τις συνδικαλιστικές ενώσεις και οργανώσεις και τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό της υπαλλήλου, όπως και των άλλων της Διεύθυνσης Υδάτων, που όπως είπαν, το μόνο που θέλουν, είναι να διαφυλάξουν το νερό ως δημόσιο αγαθό και όχι ως εμπόρευμα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου