Επικαιρότητα

Στους «Χρυσούς Πρωταγωνιστές» της ελληνικής οικονομίας

Off

Σημαντική διάκριση για τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» στα βραβεία – θεσμός «ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Ο Συνεταιρισμός βραβεύτηκε στην κατηγορία «GREEK BUSINESS CHAMPIONS» με αφορμή την ταυτόχρονη αύξηση του κύκλου εργασιών (πωλήσεις) και των κερδών προ φόρων, πάνω από 50%, συγκρίνοντας την οικονομική χρήση του 2010 με εκείνη του 2019.

Με πίστη στο όραμα, στις αρχές και στις αξίες του, ο Α.Π.Σ.Ι. ΠΙΝΔΟΣ, αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής πτηνοτροφίας εδώ και 63 χρόνια. Τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας προϊόντα, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, το ευρύ δίκτυο διανομής, οι συνεχείς επενδύσεις και ο συνδυασμός της παράδοσης με την καινοτομία έχουν τοποθετήσει τα προϊόντα ΠΙΝΔΟΣ ως την Νο1 επιλογή των καταναλωτών. Παράλληλα, στην ΠΙΝΔΟΣ, πραγματοποιούνται καθημερινά ποιοτικοί έλεγχοι, σε κάθε στάδιο παραγωγής, στο υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο μικροβιολογικό της εργαστήριο, το όποιο έχει εξοπλίσει και με το αυτόματο ρομποτικό σύστημα BEAR (αρκούδα) ενώ έχει λάβει και πιστοποίηση ποιότητας βασισμένη στο πρότυπο ISO 22000 καθώς και πιστοποίηση από τον AGROCERT. Όλη αυτή η προσπάθεια, ανταμείβεται από τα ποσοστά αύξησης τόσο των πωλήσεων όσο και των κερδών του Συνεταιρισμού την τελευταία δεκαετία. 

Ταυτόχρονα, η ανοδική πορεία του Συνεταιρισμού είναι αποτέλεσμα και της προσπάθειας των ανθρώπων της που εργάζονται καθημερινά για να ικανοποιήσουν τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Περισσότεροι από 1.200 εργαζόμενοι και πάνω από 500 μέλη πτηνοτρόφοι συμβάλουν στη διαρκή εξέλιξη του Συνεταιρισμού, στηρίζοντας παράλληλα την εγχώρια καθώς και την τοπική οικονομία. 

Το βραβείο αυτό έρχεται να αναγνωρίσει τις αξίες, την προσήλωση, τη φροντίδα και το μεράκι με τα οποία για περισσότερα από 60 χρόνια δραστηριοποιείται ο Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ» στον κλάδο της πτηνοτροφίας, και αποτελεί μία δέσμευση για να συνεχίσει να επενδύει και να εξελίσσεται.

 

Συγχαρητήρια 

από το Επιμελητήριο

Ο πρόεδρος Δημήτριος Δημητρίου και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων συγχαίρουν τον Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΣ και τον πρόεδρο του Δ.Σ Ανδρέα Δημητρίου για την βράβευση του συνεταιρισμού.

«Είναι μια ακόμη σημαντική βράβευση σε μια σειρά βραβεύσεων για τον συνεταιρισμό, που αποδεικνύει πως και κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες όταν υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο και προγραμματισμός, σε συνδυασμό με τις προσπάθειες και τον αγώνα όλων των παραγωγών, των εργαζομένων και της διοίκησης  τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορεί να είναι.

Είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ένα μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων διακρίνεται και βραβεύεται, ιδιαίτερα για  το μοντέλο του Α.Π.Σ.Ι ΠΙΝΔΟΣ  γιατί θεωρούμε ότι εκτός του οικονομικού αποτυπώματος στην τοπική και ελληνική οικονομία δείχνει ότι το πνεύμα συνεργασίας των Ηπειρωτών αποφέρει  μοναδικά αποτελέσματα», αναφέρει το Επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ