Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 01:24
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα

Ανάγκη ανέγερσης του Νέου Κλειστού στο Βοτανικό

Off

Τον απολογισμό της ενημερωτικής συνάντησης που είχε με τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων την Τετάρτη κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων (βλ. και χτεσινή «Ε»).

Από τον ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν η Μερόπη Τζούφη βουλευτής, ο  Σπύρος Ντάνης υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Πέτρος Παλάσχας Αναπληρωτής Συντονιστής  της Ν.Ε Ιωαννίνων και ο Γιάννης Στέφος μέλος του συντονιστικού της Ν.Ε και πρώην βουλευτής.

Όπως τονίζεται, συζητήθηκε αναλυτικά το θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης του Κολυμβητηρίου Ιωαννίνων.

Όπως ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας, σε εξέλιξη βρίσκεται η σύνταξη περιβαλλοντικής μελέτης για τον χώρο της Λιμνοπούλας προκειμένου να επιτραπούν ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις εκσυγχρονισμού. 

Από την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ επισημάνθηκε η ανάγκη ανέγερσης του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στο Βοτανικό σύμφωνα με τις προδιαγραφές που είχε εξαγγείλει η προηγούμενη Κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους αθλητικούς φορείς, ένα κλειστό γυμναστήριο σύγχρονο και απολύτως απαραίτητο για την κάλυψη της όλο και αυξανόμενης ζήτησης αθλητικών χώρων στην περιοχή μας. 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της Διοίκησης που αφορά στην μεταφορά στον χώρο του Πανηπειρωτικού, κλειστού γυμναστηρίου από το Ελληνικό.

 Όπως  τονίστηκε  κατά τη συνάντηση «οι παρεμβάσεις άμεσης προτεραιότητας που υλοποίησε η προηγούμενη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ αλλά και η συνέχισή τους με τη σημερινή διοίκηση, έχουν σαν στόχο τη δημιουργία και λειτουργία σύγχρονων αθλητικών χώρων που θα καλύπτουν τις ανάγκες όλων των αθλητών και των πολιτών στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και του δικαιώματος  της άθλησης για όλους».

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου