Ήπειρος

Γέμισαν επισκέπτες τα σοκάκια στο Νησί

Off

Γεμάτα φεύγουν και γεμάτα επιστρέφουν στην αποβάθρα στο Μόλο, τα καραβάκια που εκτελούν τα δρομολόγια από και προς το Νησί της Παμβώτιδας, με την κίνηση του Ιουλίου και του Αυγούστου να θυμίζει τις εποχές προ πανδημίας. 

Ειδικά, το τελευταίο δεκαήμερο η κίνηση ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα με τα σοκάκια και τα καταστήματα στο Νησί, να γεμίζουν από κόσμο και τους επαγγελματίες να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Κοινότητας Άρης Λιούμπος. 

Στην συντριπτική πλειονότητα πρόκειται για έλληνες επισκέπτες από διάφορες περιοχές της χώρας που έχουν επιλέξει είτε την πόλη των Ιωαννίνων είτε κάποιον ορεινό προορισμό είτε επίσης και για εκείνους που επιλέγουν να κάνουν μία στάση στην ηπειρωτική πρωτεύουσα, πηγαίνοντας ή επιστρέφοντας από τις διακοπές τους στα παράλια της Ηπείρου ή στα νησιά του Ιονίου.

«Αυτό που περιμένουμε βέβαια είναι να δούμε την κατάσταση από τον Σεπτέμβριο και μετά και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τους επισκέπτες από το Ισραήλ», ανέφερε ο κ. Λιούμπος, καθώς οι αλλαγές σε σχέση με την πορεία της πανδημίας στο Ισραήλ και την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων και σε εμβολιασμένους και οι νέες οδηγίες για τα ταξίδια στο εξωτερικό έχουν ήδη οδηγήσει σε μαζικές ακυρώσεις προγραμματισμένων εκδρομών και προκρατήσεων προς την περιοχή το διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου