Αθλητικά

Παραμένει αγεφύρωτο το χάσμα στη Σούπερ Λίγκα

Off

Όπως και αναμενόταν, ούτε χθες βρέθηκε λύση στη Γ.Σ της Σούπερ Λίγκα στο θέμα των τηλεοπτικών με παραπομπή πλέον της συζήτησης στη νέα Γεν. Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα, όπου θα χρειαστούν τα τρία τέταρτα των ομάδων για να εγκρίνουν την προκήρυξη του πρωταθλήματος. 

Και η χθεσινή ψηφοφορία έληξε ισόπαλη με 7-7 όπως και οι προηγούμενες και όλα δείχνουν, ότι στην καλύτερη περίπτωση, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. 

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά, από τη μια είναι αυτοί που θέλουν κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν και από την άλλη εκείνοι που προτείνουν να υπάρχει κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024. Ένα χάσμα που μοιάζει αγεφύρωτο και φαίνεται δύσκολο να βρεθεί λύση την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Το Σάββατο με Άρη

Στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ συνεχίζουν τις προπονήσεις τους ενώ αύριο Σάββατο η ομάδα θα δώσει το τέταρτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής Ηρ. Μεταξάς επρόκειτο χθες βράδυ, να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα για την πρόοδο της προετοιμασίας της ομάδας και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα, όπως η αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ