Επικαιρότητα

1η Έκθεση Τοπικών προϊόντων στην πλατεία Μαβίλη

Off

Η Αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων πραγματοποιεί την 1η  Έκθεση Τοπικών προϊόντων προσπαθώντας να συμβάλει στην στήριξη των κλάδων τροφίμων και ποτών,  θεωρώντας  ότι μπορεί τα επόμενα χρόνια να συνδράμουν περισσότερο  στην αύξηση των εξαγωγών της χώρας αλλά και να μειώσει τα ποσοστά  ανεργίας στην περιοχή μας.

Είναι μια πρώτη πρωτοβουλία η οποία προσδοκούμε  να φτάσει τα επίπεδα αντίστοιχων εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια  και να προσεγγίζει υψηλές επισκεψιμότητες αλλά και σημαντικές συνεργασίες εκθετών και επισκεπτών.

Η  Έκθεση έχει τίτλο «Γνωρίζοντας τα τοπικά μας  προϊόντα » και θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως και τις 29 Αυγούστου στην πλατεία Μαβίλη.

Ώρες λειτουργίας : Παρασκευή  27 Αυγούστου από τις 20:00 έως 23:00 ενώ το Σάββατο 28 και Κυριακή 29   Αυγούστου  από τις 12:00-15:00  & 19:00-23:00.

Η 1η Έκθεση τοπικών προϊόντων πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και των Δήμων Ζίτσας & Πωγωνίου. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στις 20:00.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου