Χωρίς κατηγορία

Εφ όλης της ύλης… αρτινή συζήτηση

Off

Ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης  συναντήθηκε με τον Γιώργο Στύλιο, με τη νέα του ιδιότητα ως Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στη  συνάντηση, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, συζητήθηκαν κρίσιμα θέματα του αγροτικού τομέα, οι νέοι δρόμοι συνεργασίας για την προστασία των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα, τα μέτρα στήριξης για τα εσπεριδοειδή και τους κτηνοτρόφους, οι αποζημιώσεις, η απώλεια ζωικού κεφαλαίου, η προστασία και αξιοποίηση του Αμβρακικού κόλπου και των αλιέων, η αξιοποίηση της Λίμνης Πουρναρίου, τα εγγειοβελτιωτικά έργα, το Αγροδιατροφικό Πάρκο, το Πανεπιστήμιο, τα Σχέδια Βελτίωσης, η συνέχιση και αναβάθμιση της λειτουργίας του Στρατοπέδου Άρτας κ.α.

Επίσης ο κ. Τσιρογιάννης, ενημέρωσε τον Υφυπουργό για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, για το open mall, το Ξενία, τη Γεφύρωση και Οριοθέτηση του Ποταμού Αράχθου κ.α, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει την στήριξη και την βοήθειά του σε ανάλογα Υπουργεία ώστε να προχωρήσουν και να επιλυθούν πολύ σημαντικά θέματα για την Άρτα.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος σημείωσε πως με τον Υφυπουργό διατηρούν χρόνια τώρα μία πολύ καλή προσωπική και θεσμική σχέση, με στόχο το δημόσιο όφελος. Όπως είπε, ο Χρήστος Τσιρογιάννης «με τον φίλο Γιώργο, με τον αξιότιμο Υφυπουργό, είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να βρούμε και νέους δρόμους συνεργασίας για την προστασία των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα. Να του ευχηθώ, λοιπόν, για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στα καθήκοντα του». 

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου