Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 08:06
Τελευταία Ενημέρωση: 25 Αυγούστου 2021
Εκδηλώσεις

Εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Κοσμά

Off

Στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Κοσμά αναφέρεται ο Δήμος Κόνιτσας. Οι εκδηλώσεις έγιναν τη Δευτέρα και την Τρίτη, παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Πραγματοποιήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης με  την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. 

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός και την Τρίτη 24 Αυγούστου πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού χοροστατούντων των Μητροπολιτών Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου και Άρτης κ.κ. Καλλινικού. 

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ν. Εξάρχου παρέθεσε μικρή δεξίωση στο Δημαρχείο Κόνιτσας, όπου τέθηκαν πολλά θέματα που αφορούν στην περιοχή.   

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν επίσης ο Βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης ο Διοικητής της 8ης Μηχανοποιημένης (Μ/Π) Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Χρήστος Σιόρεντας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Δούβαλης, οι Μητροπολίτες Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας, Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κκ. Κύριλλος, Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος, Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος και Άρτης κ.κ. Καλλίνικος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων. 

 

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ