Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 10:08
Τελευταία Ενημέρωση: 08 Ιουλίου 2015
Ήπειρος

Προφυλακιστέοι και οι άλλοι δύο υπαρχιφύλακες

Off

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά τον 46χρονο υπαρχιφύλακα που συνελήφθη με την κατηγορία της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με το αυτοκίνητό του, πήραν και οι δύο συνάδελφοί του, υπαρχιφύλακες επίσης, ηλικίας 41 και 38 ετών αντίστοιχα. 
Οι δύο υπαρχιφύλακες που υπηρετούν στο ΑΤ Κόνιτσας και οι οποίοι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης των 24 κιλών κάνναβης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Οι δύο υπαρχιφύλακες στην απολογία τους ισχυρίστηκαν ότι ενήργησαν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, υποστήριξαν ακόμη, ότι δεν υποψιάστηκαν πως η αναζήτηση γινόταν για τον συνάδελφό τους και πως ακόμη δεν τους είχε δοθεί τίποτε άλλο από το σχετικό σήμα των συναδέλφων τους, πέρα από τη μάρκα του αυτοκινήτου.
Ο ισχυρισμός αυτός δεν έγινε αποδεκτός από ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς φαίνεται να πείστηκαν περισσότερο από την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας και την δικογραφία που σχηματίστηκε αρχικά και η οποία αναφέρει πως οι δύο υπαρχιφύλακες είχαν ενημερωθεί και τους είχε ζητηθεί να ελέγξουν ύποπτο όχημα συγκεκριμένης μάρκας και με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας. 
Οι δύο υπαρχιφύλακας όμως δεν προχώρησαν στον έλεγχο του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο συνάδελφός του και μία 37χρονη, οι οποίοι όπως προέκυψε στη συνέχεια μετέφεραν με το αυτοκίνητο 24 κιλά κάνναβης τα οποία και πέταξαν λίγα μέτρα πιο κάτω σε ερημική τοποθεσία. 

 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου