Επικαιρότητα

ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ «Επιτελικό φιάσκο ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη»

Off

Για επιτελικό φιάσκο έκανε λόγο η Μερόπη Τζούφη, τονίζοντας πως η κυβέρνηση προσπαθεί να κατηγορήσει το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον αποτυχημένο ανασχηματισμό.

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων επεσήμανε πως η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος προσπαθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα να δραπετεύσει των ευθυνών του για τη διαχείριση της πανδημίας, των πυρκαγιών και της τεράστιας περιβαλλοντικής καταστροφής.

Παράλληλα, η βουλευτής Ιωαννίνων ανέφερε πως δεν υπήρξε καμία συναίνεση για την υπουργοποίηση Αποστολάκη. Αντίθετα υπήρξε προσπάθεια εγκλωβισμού ενός στελέχους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να δημιουργηθούν εντυπώσεις μικροκομματικού χαρακτήρα. 

Όπως σημείωσε, η συνεννόηση για μείζονα ζητήματα, όπως αυτό της κλιματικής κρίσης, δεν μπορεί να στηρίζεται στα πρόσωπα και στα τηλεφωνήματα της τελευταίας στιγμής. Ο κ. Μητσοτάκης, με τη στάση του τις προηγούμενες ημέρες και την επιμονή του στη θέση πως όλα πήγαν καλώς, ναρκοθέτησε κάθε προσπάθεια συνεννόησης.

Για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, η βουλευτής Ιωαννίνων υπογράμμισε πως σε ότι αφορά το υγειονομικό προσωπικό είναι ηθικά, κοινωνικά και επιστημονικά απαραίτητο ώστε να συνεχίσει να δίνει τη μάχη για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ωστόσο, κατηγόρησε την κυβέρνηση για μετωπική σύγκρουση με τους εργαζομένους στο χώρο της υγείας, ενώ προειδοποίησε για πιθανή κατάρρευση του ΕΣΥ λόγω της μη-αναπλήρωσης των κρίσιμων κενών που δημιουργούνται λόγω της αναγκαστικής αναστολής εργασίας.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου