Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 04:48
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Σεπτεμβρίου 2021
Εκδηλώσεις

Θεσμός που γίνεται υπόθεση όλης της πόλης

Off

Με αναβαθμισμένη τη χορηγική της συμμετοχή από πέρυσι, η Τράπεζα Ηπείρου συμμετέχει πολύπλευρα στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της ΒΔ Ελλάδας, το Ioannina Lake Run, ως «υπερήφανη χορηγός» (Proud Partner). Απώτερος στόχος τόσο της διοργάνωσης, όσο και της Τράπεζας Ηπείρου, το Ioannina Lake Run, εκτός από θεσμός που έχει ήδη γίνει, να καταστεί και μία υπόθεση όλης της πόλης, μέσω της διασύνδεσής του με το οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής.

Η Τράπεζα Ηπείρου και φέτος θα είναι αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., απονέμοντας χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι. Επίσης, για πρώτη φορά, η Τράπεζα Ηπείρου κατεβάζει δική της ομάδα στον αγώνα των 5 χλμ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται τη φετινή χρονιά στην ενίσχυση της δράσης Lake Run Proud Partner, με την Τράπεζα Ηπείρου να προσφέρει, μάλιστα, και προνόμια στους «Υπερήφανους Υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run, που με τη σειρά τους χορηγούν εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες τους προς τους δρομείς και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης.

«Έχουμε δίπλα μας και φέτος την Τράπεζα Ηπείρου, την τράπεζα του τόπου μας, που σε μια δύσκολη χρονιά πέρυσι λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, όχι μόνο ήταν παρών, αλλά αύξησε και τη χορηγία της. Το Proud Partner είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας και ένας τρόπος να δείξουμε τη φιλοξενία μας στους επισκέπτες. Στόχος της διοργάνωσης, αφού ομαλοποιηθούν τα πράγματα, είναι ένας στους πέντε δρομείς να έρχεται από το εξωτερικό, κάτι που θα πολλαπλασιάσει το οικονομικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, που έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλο», τόνισε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου.

Στην πολύπλευρη στήριξη της Τράπεζας Ηπείρου στο Ioannina Lake Run εστίασε ο πρόεδρος του ΔΣ Κωνσταντίνος Ζωνίδης, κάνοντας λόγο για μια αθλητική εκδήλωση που ενισχύει την τοπική οικονομία και την προβολή της πόλης στο πανελλήνιο. «Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι μόνο ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά μια εκδήλωση που μπορεί να εμπλέξει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής. Στην Τράπεζα Ηπείρου στηρίζουμε με συνέπεια πρωτοβουλίες και δράσεις με σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα για τις τοπικές επιχειρήσεις της πόλης. Δε θα μπορούσαμε, λοιπόν να απουσιάζουμε από το Ioannina Lake Run», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κάλεσμα σε όλους τους επιχειρηματίες να γίνουν «υπερήφανοι υποστηρικτές» του Ioannina Lake Run απηύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας, κάνοντας λόγο για μια σημαντική προσπάθεια για την επανεκκίνηση της οικονομίας. «Από την πλευρά της Τράπεζας προσφέρουμε στους επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν, προνομιακούς όρους», τόνισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

 

Κοινωνική ευθύνη 

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου, ο διευθυντής του αγώνα Ηλίας Σπυριούνης, παρέδωσε μίας επιταγής στον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.) Σπύρο Αθανασίου, για την ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και της Π.Ε.Ν.ΔΙ.

Η επιταγή αφορούσε στο ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συμμετοχή δρομέων από όλη τη χώρα στην «εικονική» εκδοχή του Γύρου Λίμνης, την περσινή χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι Π.Ε.Ν.Δ.Ι. και Ioannina Lake Run είχαν συνεργαστεί και το 2019, όταν ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων οργάνωσε τη δράση «Τα πιάτα της Λίμνης» σε συνεργασία με τέσσερα από τα καλύτερα εστιατόρια των Ιωαννίνων, ενισχύοντας και τότε οικονομικά την Π.Ε.Ν.Δ.Ι., αλλά και αναδεικνύοντας το πολύπλευρο έργο και την πολυδιάστατη δράση της.

«Ήταν η δεύτερη φορά που μας προσέγγισε η διοργάνωση του Ioannina Lake Run, δίνοντάς μας την ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε τον διαβήτη σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό γίνεται, να αποδείξουμε τη σχέση που έχει ο αθλητισμός με τον διαβήτη. Και βέβαια, είναι πολύ σημαντική η οικονομική ενίσχυση, γιατί οι δράσεις δε σταματούν ποτέ», τόνισε ο κ. Αθανασίου.

 

 

Τι είναι το Lake Run  Proud Partner

Στόχος της πρωτοβουλίας Lake Run Proud Partner είναι να ενδυναμώσει τη συνεργασία της διοργάνωσης με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι μόνο ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά ένα event που μπορεί να εμπλέξει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής.

Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι. Το βραχιολάκι αυτό θα του εξασφαλίζει εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού για τις ημέρες πριν και μετά τους αγώνες. Με ένα βραχιολάκι θα εφοδιαστούν και οι εθελοντές.

Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα https://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partners ή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν (από 10% και πάνω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretary@ioanninalakerun.gr.

Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να γίνει η προμήθεια του ειδικού σήματος για την ανάρτηση στην είσοδο της κάθε επιχείρησης.

Από την πλευρά της, η διοργάνωση θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της www.ioanninalakerun.gr τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τις ειδικές προσφορές, τα οποία θα επικοινωνήσει με δελτία τύπου στα ΜΜΕ και μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου