Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 03:21
Τελευταία Ενημέρωση: 06 Σεπτεμβρίου 2021
Αθλητικά

Επιστροφή και προετοιμασία για την πρεμιέρα

Off

Με μία μη αναμενόμενη απουσία, εκτός αν συμβεί κάτι εξαιρετικά θετικό, θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μορέιρα είναι ένας από τους παίκτες της εθνικής Γουινέας που αγωνίζονται στην Ελλάδα – οι άλλοι τρεις είναι του Ολυμπιακού – που εγκλωβιστήκανε στη χώρα τους, μετά το πραξικόπημα σε βάρος του προέδρου και κανείς δεν είναι σε θέση να βεβαιώσει εάν και πότε θα καταστεί δυνατή η επιστροφή τους στην Ελλάδα. Ο παίκτης του ΠΑΣ επικοινώνησε με ανθρώπους τη ομάδος, δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία του, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει, πότε και με ποιον τρόπο θα επιστρέψει. Πάντως, ο παίκτης του ΠΑΣ διαθέτει και ολλανδικό διαβατήριο και εάν χρειαστεί, μπορεί να κάνει χρήση του μέσω της πρεσβείας της Ολλανδίας και να επιστρέψει γρηγορότερα. Στη Γουινέα εκτός από τον Μορέιρα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρίσκονται ακόμη, οι Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ του Ολυμπιακού.

Ο τελευταίος είναι δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» στη Νέφτσι Μπακού. Η ομάδα του ΠΑΣ επέστρεψε στο γήπεδο χθες και στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου