Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 06:57
Τελευταία Ενημέρωση: 15 Σεπτεμβρίου 2021
Χωρίς κατηγορία

43 στειρώσεις αδέσποτων μέσα στον Σεπτέμβριο

Off

Ο Δήμος Ιωαννιτών στο πλαίσιο της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος των στειρώσεων. 

Όπως αναφέρει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για την διαχείριση του  Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Νίκος Τσόλης, οι στειρώσεις τον Σεπτέμβριο ανήλθαν στις 43 και θα συνεχιστούν τον προσεχή μήνα στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος, τη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων και την ομαλή συμβίωσή τους με τους δημότες. 

Ο κ. Τσόλης ευχαρίστησε την κτηνιατρική ομάδα και την κτηνίατρο του Δήμου που διαχειρίζονται τον τομέα των στειρώσεων, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει ώστε το κυνοκομείο της πόλης μας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τέλος ευχαρίστησε τις φιλοζωικές οργανώσεις και τους ευαισθητοποιημένους σε θέματα φιλοζωίας συμπολίτες μας για την άψογη συνεργασία σε ένα δύσκολο, πλην όμως διαχειρίσιμο όταν υπάρχει η αλληλοκατανόηση και η καλή θέληση θέμα.

 

Στη μνήμη 

της Ντίνας Ζήκου 

Στο μεταξύ, το όνομα της Ντίνας Ζήκου δόθηκε σε μία από τις πτέρυγες του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων, σε υλοποίηση απόφασης που είχε λάβει η πενταμελής επιτροπή διαχείρισης των αδέσποτων.

Η Ντίνα Ζήκου ήταν διπλωματούχος μηχανικός του Δήμου και πέραν των άλλων διακρίθηκε για την προσφορά της στο καταφύγιο και τα αδέσποτα της περιοχής.

Τρία χρόνια από τον θάνατό της ο Δήμος, τιμά τη μνήμη της θυμίζοντας σε όλους ότι η φιλοζωία αντιπροσωπεύει το επίπεδο και την ποιότητα του πολιτισμού της σύγχρονης κοινωνίας.

Όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθεί και εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ