Επικαιρότητα

ΔΕΥΑΙ – Εξωτερικός ελεγκτής μετά την απόφαση για τους μισθούς

Off

Την εφαρμογή της απόφασης του Εφετείου για τους μισθούς των εργαζομένων στην ΔΕΥΑΙ συζήτησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΙ) στη συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη το βράδυ. 

Το διοικητικό συμβούλιο  επικεντρώθηκε στο ποιες θα πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία οι μισθοί θα έπρεπε να είναι εναρμονισμένοι με τις γενικές αποφάσεις για τις περικοπές στις αμοιβές των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα.  

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΙ Αριστείδη Μπαρτζώκα σε ρεπορτάζ του ITV, αποφασίστηκε να γίνει η καταμέτρηση των ποσών που καταβλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο από την Οικονομική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΙ, αλλά  και από εξωτερικό ελεγκτή. 

«Η απόφαση του Εφετείου δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Είναι τελεσίδικη. Αφορά μισθούς περίπου 170 εργαζομένων με διαφορετικές συμβάσεις εργασίας» ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκας.  Μετά την οριστική καταγραφή των ποσών από τον εξωτερικό ελεγκτή και την Οικονομική Υπηρεσία, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ θα κληθεί να λάβει τις αποφάσεις του.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου