Ήπειρος

Έμειναν… από κτήρια οι παιδικοί σταθμοί

Off

Κενό γράμμα έμεινε η πρόθεση και δημόσια ανακοίνωση του ΟΚΠΑΠΑ του δήμου Ιωαννιτών τόσο σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όσο και σε άλλες ευκαιρίες, να προχωρήσει στη λειτουργία δύο νέων παιδικών σταθμών από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη Νέα Ζωή και την Ανατολή. 
Αν και οι προηγούμενες δηλώσεις που είχαν γίνει από τον ΟΚΠΑΠΑ δεν άφηναν κανένα περιθώριο παρερμηνειών, για τη λειτουργία και των δύο παιδικών σταθμών, χωρίς προβλήματα μάλιστα, αφού υπήρχαν και τα χρήματα και το προσωπικό, τελικά, κανείς από τους δύο δε θα λειτουργήσει, αφού δεν βρέθηκαν κατάλληλα κτήρια για να τους στεγάσουν…
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε χθες ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φ,. Τσουμάνης, που πρόσθεσε ωστόσο πως ο ΟΚΠΑΠΑ εξακολουθεί να αναζητά κατάλληλους χώρους και εάν βρεθούν θα ξεκινήσει τη διαδικασία, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να είναι έτοιμος κάποιος νέος σταθμός τον Σεπτέμβριο.
Αναφορικά με την υποβολή αιτήσεων για τη φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΚΠΑΠΑ, σύμφωνα με τον κ. Τσουμάνη, ο αριθμός έχει ξεπεράσει τις 2000 ωστόσο ο αριθμός που τελικά θα καλυφθεί δε διαφέρει από τον αντίστοιχο περσινό, που είχε «κλειδώσει» στα 1400 παιδιά.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ