Επικαιρότητα

24-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Τετραήμερο φεστιβάλ αναρρίχησης στην Κόνιτσα

Off

Ο Δήμος Κόνιτσας, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο  «Ανάπτυξη και προώθηση του extreme tourism στη διασυνοριακή περιοχή  Ελλάδα- Αλβανία»  και συμμετέχοντες εταίρους την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Πρεμετής , διοργανώνει  στην Κόνιτσα τετραήμερο φεστιβάλ αναρρίχησης με την επωνυμία "KonitsAthlon", στις  24-27 Σεπτεμβρίου. 

Η περιοχή της Κόνιτσας, έχει συνδέσει εδώ και χρόνια επιτυχώς το όνομά της  με τις  υπαίθριες  αθλητικές  δραστηριότητες και  θεωρείται, όχι άδικα , παράδεισος για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων και των extreme sports.

Το  πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει  πολλές  και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες : Παιχνίδια για την ενίσχυση της ομαδικότητας, γνωριμία και εξάσκηση στις τεχνικές της αναρρίχησης, παρουσιάσεις από πιστοποιημένους επαγγελματίες των extreme sports, πεζοπορία (trekking)σε οικολογικές διαδρομές  γύρω από την Κόνιτσα , εκμάθηση και πρακτική σε Rafting, Paragliding , Canoe-Kayak , Fly-Fishing  με απόλυτη ασφάλεια ,θα  κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων που θα έχουν χωριστεί  με επιμέλεια σε ηλικιακές ομάδες . 

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν. Oσοι θέλουν να λάβουν μέρος, μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής, στο link: https://forms.gle/GBkprk6geAJxF8LcA

Σεβόμενοι τις ιδιαίτερες συνθήκες  που επικρατούν λόγω COVID 19, ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων θα γίνει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία και ασφάλεια  των συμμετεχόντων.

Όλες οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν από την κεντρική πλατεία της Κόνιτσας.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου