Πολιτισμός

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Περιμένει προτάσεις από τους καλλιτέχνες της πόλης

Off

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ιωαννίνων  με ανακοίνωσή του, απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε καλλιτέχνες της πόλης ενόψει μίας σειράς δραστηριοτήτων που σχεδιάζει για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στο πλαίσιο της θεματικής «Γυναίκα – Ισότητα – Ελευθερία».

Στο πλαίσιο της θεματικής απευθύνει πρόσκληση σε καλλιτέχνες της πόλης των Ιωαννίνων (ηθοποιούς, σκηνοθέτες, χορευτές, χορογράφους, εικαστικούς, μουσικούς) να καταθέσουν καλλιτεχνική πρόταση που να συσχετίζεται άμεσα με την θεματική «Γυναίκα- Ισότητα- Ελευθερία». Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν performances, θεατρικά αναλόγια, installations, όπως επίσης δίνεται η δυνατότητα να παρουσιαστούν σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους. Αντιλαμβανόμενοι το σύντομο χρονικό διάστημα οι καλλιτεχνικές προτάσεις είναι δυνατόν να βρίσκονται στο επίπεδο του workinprogress. Η διάρκεια του κάθε έργου δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα τριάντα (30) λεπτά. Οι επιλεχθείσες προτάσεις θα παρουσιαστούν την περίοδο 15 Νοέμβρη – 15 Δεκέμβρη 2021.

Να σημειωθεί ότι όλες οι δράσεις θα είναι δωρεάν για το κοινό και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. θα βοηθήσει στην προώθηση και την άρτια διεξαγωγή του κάθε έργου προσφέροντας τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό.

Η κατάθεση γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στο e-mail του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. diperiftheat@ ioannina.gr και η καταληκτική ημερομηνία είναι 20 Οκτώβρη. Στην αίτηση παρακαλείσθε να επισυνάψετε: μια σύντομη περιγραφή του πρότζεκτ, τεχνικές απαιτήσεις, προτεινόμενος χώρος διεξαγωγής και ένα σύντομο βιογραφικό του καλλιτέχνη ή της ομάδας εάν πρόκειται για συλλογική δημιουργία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στα τηλ. 26510 25670, 26510 73233 (ώρες 09:00-13:00) ή στο e-mail: diperiftheat@ioannina.gr

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου