Επικαιρότητα

Το Νοέμβριο η δημοπράτηση της πλατείας

Off

Εντός του Νοεμβρίου αναμένεται να  δημοπρατηθεί το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας που πριν από λίγες ημέρες εντάχθηκε οριστικά στον άξονα «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

Ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Γ. Αρλέτος μιλώντας χθες στο ITV για το εάν χάθηκε χρόνος αφού με την ανάληψη των καθηκόντων της η σημερινή δημοτική αρχή είχε παραλάβει από την προηγούμενη και την μελέτη για το συγκεκριμένο έργο με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, υποστήριξε ότι χρειάστηκε να κάνουν επικαιροποίηση, γιατί δεν υπήρξε πρόβλεψη για σημαντικά όπως σημείωσε, τμήματα δρόμων που θα έπρεπε να γίνουν ταυτόχρονα.

Αναφορικά με τα αιτήματα να υπάρχει περισσότερο πράσινο στην κεντρική πλατεία, ο αντιδήμαρχος έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι οι συνθήκες έχουν διαφοροποιηθεί για να εξηγήσει ότι στην πλατεία δεν υπάρχει η δυνατότητα να φυτευτούν μεγάλα δέντρα όπως ήταν στο παρελθόν.

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ένα σχέδιο δεν μπορεί να βρίσκει τους πάντες σύμφωνους. Ωστόσο με την επικαιροποίηση θα υπάρξουν αλλαγές», ανέφερε, τονίζοντας ότι είναι έτοιμοι καθώς το έργο αυτό όταν ολοκληρωθεί θα αλλάξει και την εικόνα συνολικά που σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτική της έννοιας της πλατείας.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου