Επικαιρότητα

Στο επίκεντρο τα προβλήματα των Τζουμέρκων

Off

Στα Πράμαντα βρέθηκε η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη, συνοδευόμενη από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελένη Κολοκούρη, Χρήστο Καρακώστα και Νίκο Καρατζένη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συναντήθηκε με τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ και συζήτησε για τα σοβαρά προβλήματα του οδικού δικτύου της περιοχής. Παράλληλα τέθηκε το ζήτημα της στήριξης των σχολείων της ορεινής περιοχής ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία τους.

Όπως τόνισε η βουλευτής:

«Η επίσκεψή μας στα Πράμαντα γίνεται με σκοπό να ακούσουμε τους Τζουμερκιώτες. Η Πολιτεία καλείται να επιλύσει χρόνια ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών και είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε σε αυτήν την κατεύθυνση».

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Πραμάντων, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος. Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους τόνισαν τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές. Τέλος, συναντήθηκαν και συνομίλησαν με αστυνομικούς και πυροσβέστες που υπηρετούν στην περιοχή.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ