Αθλητικά

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μεταξάς

Off

Στην τελική ευθεία, περιμένοντας και τον Μιλιντσεάνου, να μπει στις προπονήσεις μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες».

Η βροχή των τελευταίων ημερών έχει δυσκολέψει σημαντικά την προετοιμασία της ομάδας αφού οι αγωνιστικοί χώροι των βοηθητικών στο ΠΕΑΚΙ δεν αντέχουν μεγάλη καταπόνηση με συνεχόμενες βροχοπτώσεις και προπονήσεις, όμως στον ΠΑΣ έχουν συνηθίσει σε αυτές τις συνθήκες και δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος, πως δεν ασχολούνται με το ζήτημα. Στις προπονήσεις ο Ηρ. Μεταξάς δίνει ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, κάτι που θα γίνει και στην ανάλυση της τακτικής του αντιπάλου μέσω βίντεο, όπως το συνηθίζει ο προπονητής του ΠΑΣ, τις ημέρες πριν την αναμέτρηση.

Στο μεταξύ, οι νεαροί διεθνείς Λώλης και Λιάσος, που ήταν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων στην Κύπρο, λογικά, δε θα είναι στη διάθεση του κ. Μεταξά την Κυριακή, καθώς θα πρέπει να υποβληθούν σε νέα τεστ, μετά την επιβεβαίωση 13 κρουσμάτων στην αποστολή και θα παραμείνουν σε απομόνωση.

Ικανοποιητική ζήτηση στα εισιτήρια

Εξαιρετικά ικανοποιητική που εκτιμάται μάλιστα ότι θα ανέβει κι άλλο, κρίνεται η κίνηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Ολυμπιακός ισχύoυν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία πωλούνται αποκλειστικά στα εκδοτήρια στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 – 30€

ΘΥΡΑ 9 – 20€

ΘΥΡΑ 3VIP – 40€

ΘΥΡΑ 5 GOLD – 50€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2005 και μετά) για τις θύρες 6 & 9 -10€

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10/21 έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10/21 από 10:00 έως 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/10/21 από 10:00 έως 15:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/10/21 από 10:00 έως 14:00

Πακέτο εισιτηρίων

Μέσα από τη viva.gr θα είναι διαθέσιμα εισιτήρια μόνο σε πακέτο με τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις τιμές των πακέτων να διαμορφώνονται ως εξής:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17/10/21) & ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (31/10/21)

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 – 45€

ΘΥΡΑ 9 – 30€

ΘΥΡΑ 3VIP – 55€

ΘΥΡΑ 5 GOLD – 70€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ. γεννήσεως 2005 και μετά) για τις θύρες 6 & 9 – 15€

Την ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 18.00.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ο δηλωθέν κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης, το ΑΜΚΑ, καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Βάσει του επικαιροποιημένου Πρωτόκολλου Διεξαγωγής Αγώνων η πώληση των εισιτηρίων μέσω του εκδοτηρίου στο ΠΕΑΚΙ θα σταματήσει την Κυριακή (17.10) στις 14:00, ενώ τα εκδοτήρια στο Ζωσιμάδες θα παραμείνουν κλειστά για όλο το διάστημα προπώλησης.

Υποψήφιο για best goal του Γκαρντάφσκι

Το γκολ του Γκαρντάφσκι με το οποίο ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ στη 2η αγωνιστική, είναι υποψήφιο για best goal της 2ης αγωνιστικής με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη στις 15.00.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται ως αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτη του μήνα Σεπτεμβρίου, όπου υποψήφιος είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Φανέλα του Κόντε σε δημοπρασία

Σε δημοπρασία έχει βγει για φιλανθρωπικό σκοπό, η φανέλα του Πέδρο Κόντε από την ιστοσελίδα charityidols.

Η δημοπρασία θα μείνει ενεργή ως τις 18 Οκτωβρίου στις 22:15.

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου