Επικαιρότητα

Πιο κοντά το αθλητικό κέντρο στα Καρδαμίτσια

Off

Πιο κοντά έρχεται η αξιοποίηση του χώρου που έχει σχεδιαστεί για αθλητικό κέντρο στα Καρδαμίτσια μετά από μία σειρά έργων που ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών.

Κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής εγκρίθηκαν οι μελέτες και οι όροι δημοπράτησης για δύο έργα. Πρόκειται για το έργο «κατασκευή, επισκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων» και τη «βελτίωση υποδομών στην Κοινότητα Περάματος».

Το έργο κατασκευής και  συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμο Ιωαννιτών έχει προϋπολογισμό 740 χιλιάδων ευρώ.

Η παρέμβαση περιλαμβάνει την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου, ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης και δύο γηπέδων αντισφαίρισης και των περιμετρικών διαδρόμων κίνησης στα Καρδαμίτσια.

Σκοπός είναι η αναβάθμιση της περιοχής μέσω της δημιουργίας ενός δημόσιου χώρου αθλητισμού αναψυχής και πρασίνου, τμήμα γενικότερου σχεδιασμού που εκτός από τα γήπεδα  περιλαμβάνει και κλειστό γυμναστήριο καθώς και συνοδά κτίρια της αθλητικής εγκατάστασης.

Στο Πέραμα

Το έργο βελτίωσης υποδομών στο Πέραμα έχει προϋπολογισμό 420 χιλιάδων ευρώ και οι πιστώσεις προέρχονται από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με την μελέτη προβλέπονται εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του εσωτερικού οδικού δικτύου, προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου και εργασίες συντήρησης του αθλητικού κέντρου Περάματος.

«Συνεχίζουμε να υλοποιούμε τον σχεδιασμό μας με παρεμβάσεις και έργα σε όλη την έκταση του Δήμου. Αξιοποιούμε κάθε δυνατή χρηματοδοτική πηγή, ιεραρχούμε τις ανάγκες και υλοποιούμε ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων με μοναδικό σκοπό να βελτιώσουμε τις υποδομές και να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα» υπογράμμισε σε δήλωσή του ο αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος.

Related Posts

OAED

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου