
Εργασίες κοπής και κλάδευσης ξερών κι επικίνδυνων δέντρων πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Πωγωνίου.
Οι εργασίες, που έχουν ανατεθεί σε ιδιώτη εργολάβο, ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Το συνεργείο κόβει και κλαδεύει ξερά και επικίνδυνα δέντρα που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά ατυχήματα ή ζημιές λόγω ισχυρών ανέμων και κακοκαιρίας καθώς και κλαδιά που κατευθύνονται σε παρακείμενα κτίρια ή «κρύβουν» πινακίδες σήμανσης.
Τις εργασίες επιβλέπει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Γαλίτσης που επισημαίνει ότι η ασφάλεια των δημοτών είναι κυρίαρχη προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. «Το προηγούμενο διάστημα, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων και τους δημότες, έγινε καταγραφή των επικίνδυνων δέντρων τα οποία κόβονται και κλαδεύονται από ειδικό συνεργείο προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πιθανή πτώση ή ζημιά» σημείωσε ο κ. Γαλίτσης.
Related Posts
-
9 Δεκεμβρίου 2023 -
15 Νοεμβρίου 2023 Προχωρά η ανάδειξη του Αρρεναγωγείου Δελβινακίου
-
24 Οκτωβρίου 2023 Με μεγάλη συμμετοχή ο 4ος Δρόμος της Νίκης
-
21 Οκτωβρίου 2023 Στις 27 Οκτωβρίου η αναπαράσταση της Μάχης του Καλπακίου
-
-
11 Αυγούστου 2023 Τιμή στον Πέτρο Λούκα – Χαλκιά και τους μουσικούς του Δελβινακίου
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(17.562)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(466)
- Ελλάδα(111)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(3.806)
- Εκδηλώσεις(1.383)
- Ήπειρος(1.933)
- Αθλητικά(2.598)
Αρθρογραφία
Είσοδος