Επικαιρότητα

Προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Ήπειρο

Off

Ένα διήμερο που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχθεί σταθμός στην πορεία της εθελοντικής αιμοδοσίας στα Ιωάννινα και στην Ήπειρο είναι αυτό που ξεκίνησε την Κυριακή και ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα, στο πλαίσιο της 19ης Λαμπαδηδρομίας των εθελοντών αιμοδοτών.

Οι τοπικοί φορείς στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και με την υποστήριξη του Ερυθρού Σταυρού διοργάνωσαν ένα διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή και τη Δευτέρα στην ισόγεια αίθουσα του δημαρχείου της πόλης. Στη μία το μεσημέρι της Κυριακής στο δημαρχείο τερμάτισε η ποδηλατοπορεία από το Πανηπειρωτικό και άναψε η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών.

Η συμμετοχή την πρώτη ημέρα, κρίνεται παραπάνω από ικανοποιητική, όπως ανέφεραν ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ κ. Πρωτόππαπας, όπως και ο πρόεδρος του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ερυθρού Σταυρού Κων. Ντακαλέτσης. Τη διαρκή υποστήριξή τους στις δράσεις των εθελοντών αιμοδοτών, εξέφρασαν με δηλώσεις τους για τον δήμο Ιωαννιτών, η αντιδήμαρχος Νατάσα Τύρου – Ούζα και η αντιπεριφερειάρχης για θέματα υγείας Αγνή Νάκου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου