Αθλητικά

Μνήμες από το παρελθόν στο φιλικό βετεράνων ΠΑΣ – ΑΕΚ

Off

Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν και των δύο ομάδων, της ΑΕΚ και του ΠΑΣ ΓΙΝΝΙΝΑ, έστω κι αν οι περισσότεροι από τους παίκτες της τοπικής ομάδας ήταν παρόντες στα «πέτρινα» χρόνια της ομάδας, ζωντάνεψαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Πανηπειρωτικό, στο φιλικό των βετεράνων των δύο ομάδων, που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του οικοτροφείου της Μονής Δουραχάνης.

Εκτός από το φιλανθρωπικό χαρακτήρα όμως, ο αγώνας είχε και αγωνιστικό περιεχόμενο με τους Γιαννιώτες να επικρατούν

με 5-3 σε ένα όμορφο και ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες.

Τιμώμενο πρόσωπο για την ομάδα των βετεράνων του ΠΑΣ, ο Ζντένκο Μουφ, που παρέλαβε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα, από τον Σύνδεσμο βετεράνων του ΠΑΣ, όπως όμως και από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων, ενώ φωτογραφήθηκε με το λάβαρο που κυματίζει στις κερκίδες των φιλάθλων της ομάδας, με το πρόσωπό του.

Τιμητική πλακέτα δόθηκε επίσης και στον βετεράνο παίκτη της ΑΕΚ, Λάμπρο Γεωργιάδη, που έλκει την καταγωγή του από την Πρέβεζα.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες στις κερκίδες του ΠΕΑΚΙ βρέθηκαν περίπου 300 φίλαθλοι που χειροκρότησαν τις παλιές δόξες και των δύο ομάδων, ενώ συγκεντρώθηκαν χρήματα και τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της Μονής Δουραχάνης.

Τα γκολ για την ομάδα του ΠΑΣ πέτυχαν οι Μπουτσουρής, Μουφ, Γιαννάκης, Μητσόπουλος (2) και για την ΑΕΚ οι Γεωργιάδης (2) και Ρούσεφ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Χαρίσης): Μάστακας, Γραμμόζης, Λαδιάς, Μπουτσουρής, Ζώης, Γιάτσος, Τσιατούρας, Κατερίνης, Μουφ, Λιάκος, Ντάσιος.

Αγωνίστηκαν και οι: Σκούφαλης, Κλείτσας, Ντέτσικας, Παπαβασιλείου, Ζαβογιάννης, Γήτας, Μητσιόπουλος, Νέος, Οικονόμου, Στεργίου, Βαρτζιώτης, Γιαννάκης, Παπαγγέλης.

ΑΕΚ (Μιχάλης Σιμιγδαλάς): Παππάς, Ζήσης, Θεοδωρόπουλος, Κούτουλας, Αρδίζογλου, Ρούσεφ, Πήττας, Δαδίτσος, Παντελίδης, Ζωγράφος, Γεωργιάδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Μουρίκης, Γ. Νεστορίδης, Ζαφείρης.

Τη φανέλα του ΠΑΣ φόρεσε και ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, ως ένδειξη αναγνώρισης των βετεράνων του ΠΑΣ για τη βοήθεια που πρόσφερε στην προετοιμασία του αγώνα.

Ο ορθοπεδικός Σπύρος Σιαράβας, επί σειρά ετών γιατρός της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ήταν ο γιατρός του αγώνα, ο Ανδρέας Ευαγγέλου εκτελούσε χρέη φροντιστή, όπως έκανε επί σειρά ετών στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημ. Θάνος με βοηθούς τους Αρβανίτη και Γεωργίου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ