Τελευταία Νέα

Ο απολογισμός της συμμετοχής και η αριστερά
Τα του Καίσαρος…
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Πλεονεκτήματα και αδυναμίες των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων
15 αιτήσεις το ελάχιστο για να λειτουργήσει Παιδικός Σταθμός
«Στενεύει» η είσοδος τη νέα χρονιά στα πανεπιστήμια
Εκδηλώσεις για την επέτειο των Μαχών Γριμπόβου
Η Περιφερειακή Αρχή για την παραπομπή στο Πειθαρχικό
Ένα «εξάγιο» από την Καστρίτσα και ένα νόμισμα για τη Δωδώνη
ΜΕΡΟΠΗ ΤΖΟΥΦΗ Συρρίκνωση της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ Άνοιξε η πλατφόρμα για ενίσχυση στους παραγωγούς Κλημεντίνης
Οδός Χαρ. Τρικούπη αναβαθμισμένη και φιλική στους πεζούς
Μία διεθνής ημέρα για τη «Δύναμη των Μουσείων»
Στη διεθνή έκθεση Freskon ο Δήμος Αρταίων
20 – 23 ΜΑΪΟΥ Χρώματα και μουσική με δράσεις της ομάδας Goodness Tour
Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Α.Ε ζητεί Μηχανικούς για τα τμήματα παραγωγής και συντήρησης στα Ιωάννινα
Τρίτη 17 Μαΐου 2022 05:49
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Οκτωβρίου 2021
Πολιτισμός

«Παίζω Κάνοντας Θέατρο»

Off

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της Ερασιτεχνικής Σκηνής για τη θεατρική περίοδο 2021.

Η 39η χρονιά του Θεάτρου ξεκινάει με μότο το «Παίζω Κάνοντας Θέατρο»,  ως φιλοσοφία ότι το Θέατρο είναι ένας ανοιχτός χώρος για όλους όπου η δημιουργία, η συνεργασία, η αλληλεγγύη, η έκφραση και η εκπαίδευση είναι βασικά συστατικά του.

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στοχεύει σε μια υψηλού επιπέδου θεατρική εκπαιδευτική διαδικασία όπου η μάθηση μετατρέπεται σε ένα όμορφο ταξίδι στη χώρα της φαντασίας και της δημιουργίας, το οποίο εν δυνάμει θα οδηγήσει σε παραστάσεις και συναφείς παραστατικές δράσεις της Ερασιτεχνικής Σκηνής στο τέλος της χειμερινής θεατρικής περιόδου.

Στους χώρους της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ θα αναπτυχθούν τα εξής τμήματα: Παιδικό για ηλικίες 4-7, Παιδικό για ηλικίες 8-12, Εφηβικό για ηλικίες 12-18, Ενηλίκων για άνω των 18 (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο τμήμα ενηλίκων να έχουν ολοκληρώσει τις σχολικές υποχρεώσεις) και τμήμα ΑΜΕΑ. Σχετικά με την αίτηση συμμετοχής, το χρόνο, τον τόπο διεξαγωγής, αλλά και το κόστος των τμημάτων επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ΔΗΠΕΘΕ https://www .dipetheioannina.eu ή επικοινωνείτε στα τηλ. του ΔΗΠΕΘΕ 2651025670 και 2651073233, ώρες 9:00’-15:00’ (Δευτέρα έως Παρασκευή), ή μέσω e-mail στη διεύθυνση: ergastiriadipethei@gmail.com .

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Ερασιτεχνικής Σκηνής θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 που ισχύουν την κάθε χρονική στιγμή. Σε περίπτωση που υπάρξει λόγος ανωτέρας βίας τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά.

Νέα πρόσκληση

για συντελεστές

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ξεκινάει δυναμικά την 39η χρονιά του με την καθιερωμένη έναρξη της Ερασιτεχνικής του Σκηνής. Με μότο  «Παίζω Κάνοντας Θέατρο», η Ερασιτεχνική Σκηνή της θεατρικής περιόδου 2021-22 θα απαρτίζεται από μια πληθώρα θεατρικών εργαστηρίων που απευθύνονται σε διαφορετικές κοινωνικές και ηλικιακές ομάδες. Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για τις ανάγκες στελέχωσης της Σκηνής με καλλιτεχνικούς συντελεστές καλεί ηθοποιούς, σκηνοθέτες, χορευτές και θεατροπαιδαγωγούς που επιθυμούν να αναλάβουν το συντονισμό της θεατρικής εκπαίδευσης των τμημάτων της να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο ergastiriadipethei@gmail.com μέχρι τις 30 Οκτωβρίου με θέμα «Ερασιτεχνική Σκηνή». Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλ. του ΔΗΠΕΘΕ και 2651073233, ώρες λειτουργίας 9:00’-15:00΄ (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Ερασιτεχνικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 τα οποία ισχύουν την κάθε χρονική στιγμή.  περίπτωση που υπάρξει λόγος ανωτέρας βίας τα μαθήματα θα συνεχιστούν διαδικτυακά.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου