Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 10:34
Τελευταία Ενημέρωση: 25 Οκτωβρίου 2021
Πολιτικό Ρεπορτάζ

Με μεγάλη συμμετοχή οι εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ

Off

Με μεγάλη συμμετοχή έγιναν οι εσωκομματικές εκλογές στην ΝΔ για την εκλογή των οργάνων της οργάνωσης Ιωαννίνων, όπως και σε όλη τη χώρα.

Την Κυριακή από το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες μέχρι αργά το απόγευμα εκατοντάδες ήταν όσοι προσήλθαν ενώ υπήρξε για πρώτη φορά η δυνατότητα φίλοι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν στις εκλογές ψηφίζοντας ηλεκτρονικά.

Νέα πρόεδρος στην ΔΕΕΠ Ιωαννίνων –πρώην ΝΟΔΕ- αναδείχθηκε η Λένα Σταμάτη η οποία επικράτησε του Γιώργου Μανουσαρίδη και του Γιώργου Δέντσικα που διεκδίκησαν την θέση του Προέδρου.

Συνολικά ήταν εγγεγραμμένοι 1500 άτομα και ψήφισαν περίπου 1300.

Σε δήλωσή της η νεοεκλεγείσα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Νομού Ιωαννίνων (πρώην ΝΟΔΕ ), Λένα Σταμάτη αναφέρει:

«Ενεργοί πολίτες, μέλη της ΝΔ μου έδωσαν την εντολή και την ευθύνη να είμαι η επόμενη Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Νομού Ιωαννίνων (πρώην ΝΟΔΕ). Όπως πάντα θα είμαι και ενεργή και συνεπής. Τους ευχαριστώ από καρδιάς, έχοντας πλήρη συνείδηση του βάρους που αποθέτουν στους ώμους μου. Ενωμένοι θα προχωρήσουμε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τον καλό αγώνα στους συνυποψηφίους μου Γιώργο Μανουσαρίδη και Γιώργο Δέντσικα. Επίσης σε όλα τα μέλη που εκλέχτηκαν στη ΔΕΕΠ και σύνεδροι, αλλά και σε κάθε υποψήφιο.

Θα είμαστε στους αγώνες και στην καθημερινότητα όλοι μαζί, τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης, στην προσπάθεια να εκφράζει σταθερά η Νέα Δημοκρατία με τον πρόεδρό της τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου. Για μια πατρίδα που ξέρει, μπορεί και τολμά. Για τη γενναία Ελλάδα, που βαδίζει μπροστά και κοιτάζει μόνο ψηλά. Με πολιτική που θα προτάσσει την αλήθεια, την αποτελεσματικότητα, τη συνέπεια, την εργατικότητα, την αξιοκρατία. Για αυτές τις αξίες θα αγωνιζόμαστε, αυτές τις αξίες θα υπηρετούμε χωρίς εκπτώσεις και χωρίς συμβιβασμούς».

Ο Κώστας Τασούλας

Δήλωση έκανε και ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας με αφορμή την εκλογή νέων διοικήσεων στις κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας: «Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και στα Γιάννενα, όπως έγινε σε όλη την Ελλάδα, την Κυριακή, οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέων αιρετών στελεχών για τις τοπικές διοικήσεις και για το συνέδριο της 3-5 Δεκεμβρίου.

Οι νέες Διοικούσες Επιτροπές Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ), οι νέες Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις και οι σύνεδροι καλούνται να επιτελέσουν με αποτελεσματικότητα το πολιτικό, κομματικό αλλά και κοινωνικό έργο που τους περιμένει.

Οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ, του μεγαλύτερου σήμερα κεντροδεξιού κόμματος της Ευρώπης, συνδέουν με τη δουλειά τους και την προσφορά τους την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα, με την κοινωνία. Συγχρόνως, μεταφέρουν προς την Κυβέρνηση και τα κλιμάκια του κόμματος, το πολιτικό κλίμα, αλλά και τα δικαιολογημένα συλλογικά αιτήματα.

Ως βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας μετείχα και πάλι σε αυτή τη ζωντανή και αισιόδοξη διαδικασία που παραδίδει τη σκυτάλη σε νέες διοικήσεις, άρα σε νέες προσδοκίες. Συγχαίρω όλες και όλους που βοήθησαν οργανωτικά αυτή την πρωτοβουλία, όλες και όλους που συμμετείχαν και διεκδίκησαν την ψήφο και φυσικά όλες και όλους που εκλέχθηκαν στο πλευρό των οποίων και στέκομαι ενόψει των κοινών μας στόχων, της προκοπής της πατρίδας μας με δημοκρατία, ελευθερία και εθνική ασφάλεια».

Του ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

Είσοδος

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου