Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 11:23
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Νοεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν

Off

Το ΚΕΠ Υγείας του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. του Δήμου Ιωαννιτών  συμμετέχει στην   Διαδικτυακή Καμπάνια Ενημέρωσης με τίτλο «Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν» που διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 18:00-19.00  διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom  έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για τον Εμβολιασμό έναντι της πανδημίας, μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς και καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν δύο ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Ελένη Καμάρα, η οποία θα απευθύνει και τις ερωτήσεις στους ιατρούς. Επιπλέον, όσοι πολίτες συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα.

Για την παρακολούθηση της εκδήλωσης παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο μέσω της πλατφόρμας Zoom (https://us0 6web.zoom.us/j/86757115060 ), ενώ θα προβληθεί ζωντανά και μέσω του facebook@kentrikidomikepygeia

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου