Επικαιρότητα

Κυκλικοί κόμβοι και οδική ασφάλεια

Off

Χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις με εξαίρεση την αντιπαράθεση του προεδρείου με τον Γ. Ζάψα και τον Αλ. Καχριμάνη για το εάν η ψήφιση του τεχνικού προγράμματος γίνεται επί του συνόλου ή για κάθε ένα προτεινόμενο έργο ξεχωριστά, το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε κατά πλειοψηφία το τεχνικό πρόγραμμα για το 2022.

Ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται όπως ανέφερε ο Αλ. Καχριμάνης σε έργα οδικών υποδομών και ειδικότερα έργα ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας με κυκλικούς κόμβους σε σημαντικούς οδικούς άξονες και αρτηρίες στην Ήπειρο.

Ο κ. Καχριμάνης τόνισε επίσης πως σε επικοινωνία με τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό κ. Σκυλακάκη, ο τελευταίος έδωσε τη διαβεβαίωση στους Περιφερειάρχες της χώρας ότι ένα τμήμα των έργων οδικής ασφάλειας θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Το τεχνικό πρόγραμμα καταψήφισαν οι παρατάξεις «Κοινό των Ηπειρωτών», «Ορίζοντες Ηπείρου» με τον κ. Ριζόπουλο να τονίζει ότι δεν υπάρχει συνολικός σχεδιασμός έργων στην Ήπειρο και ακόμη οι παρατάξεις «Λαϊκή Συσπείρωση», «Αριστερή Παρέμβαση» και «Ανυπότακτη Ήπειρος». Αντιθέτως θετικά ψήφισαν οι παρατάξεις «Ήπειρος Όλον» και «Ελληνική Αυγή».

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ