Επικαιρότητα

Αλλαγές στην είσοδο στο Πανεπιστήμιο λόγω έργων

Off

Μέχρι τις 13 Μαρτίου του 2022 θα ισχύσει η τροποποίηση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Νιάρχου, η οποία ξεκίνησε να εφαρμόζεται από χθες Πέμπτη, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες ανακατασκευής και αναβάθμισης της λεωφόρου. Οι αλλαγές αφορούν το τμήμα της Νιάρχου από τον κόμβο της Περιφερειακής οδού μέχρι τον κόμβο Πεδινής.

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα γίνουν οι εξής τροποποιήσεις σχετικά με την πρόσβαση των οχημάτων προς και από την Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων: Ανοιχτή θα είναι η παράπλευρη πύλη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την πλευρά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Αυτή η πύλη θα χρησιμεύει για είσοδο -έξοδο των οχημάτων στην Πανεπιστημιούπολη σε 24ωρη βάση.

Η κεντρική πύλη του Πανεπιστημίου θα λειτουργεί μερικώς και θα εξυπηρετεί την έξοδο οχημάτων από την Πανεπιστημιούπολη με κατεύθυνση τα Ιωάννινα (δε θα επιτρέπεται η στροφή προς Πεδινή), και την είσοδο οχημάτων στην Πανεπιστημιούπολη από Πεδινή με ωράριο λειτουργίας από 7:00 ως 21:00. Η πύλη Νεοχωρόπουλου θα λειτουργεί κανονικά, όπως μέχρι σήμερα, με ωράριο λειτουργίας 7:00 – 21:00.

Η πύλη Πεδινής θα λειτουργεί κανονικά, όπως μέχρι σήμερα, με ωράριο λειτουργίας 7:00 – 21:00.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου