Πολιτικό Ρεπορτάζ

Ανάγκη να υπάρξει ξανά μια ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη

Off

Δίπολο σκληρής κριτικής με μέτωπο σε Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς τους κατά τη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα, άσκησε ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στα Γιάννενα την Κυριακή το πρωί, μέρος της περιοδείας στην Ήπειρο,

Ο κ. Ανδρουλάκης, μιλώντας σε ένα ευρύ κοινό, τόνισε πως υπάρχει αγωνία για το μέλλον και πρόσθεσε: «Νιώθουμε την ανάγκη να υπάρξει ξανά μια ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη, απάντηση σε όλα αυτά που βιώνει ο ελληνικός λαός: το πελατειακό κράτος, την ατολμία, τον λαϊκισμό, τη δημαγωγία, το διχασμό που είναι πληγή για τον ελληνικό λαό. Είτε αυτά προέρχονται από την κυβέρνηση της γραβάτας, είτε από κυβέρνηση χωρίς γραβάτα. Διότι είναι ίδιες οι πρακτικές, με το ίδιο αποτέλεσμα». Και συνέχισε: «Ακόμα και στην πανδημία έβαλαν το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή».

Τόνισε δε πως η σοσιαλδημοκρατία, με την σημερινή μικρή της επιρροή, όπως εκφράζεται από το ΚΙΝ.ΑΛΛ, «βάζει πάνω το δημόσιο συμφέρον και όχι τα ψηφαλάκια».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως η αναγκαιότητα της ύπαρξης του Κινήματος Αλλαγής είναι «να σπάσουμε ένα δικομματισμό άγονο, που το μόνο που κάνει, είναι να διασπείρει τοξικότητα στο δημόσιο λόγο». Και υπογράμμισε: «Θα συνεχίσω την παρακαταθήκη της Φώφης και για την ενότητα και για την πολιτική αυτονομία».

«Σας ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη, να με εμπιστευθείτε. Σας εγγυώμαι ότι έχω όλη την πολιτική αυτονομία που χρειάζεται για να συγκρουστώ με τα μικρά και με τα μεγάλα συμφέροντα που κρατάνε την Ελλάδα πίσω, τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στις κάλπες.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ