Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 10:08
Τελευταία Ενημέρωση: 05 Αυγούστου 2015
Επικαιρότητα

Τρέχουν να προλάβουν το πρώτο κουδούνι

Off

Συνεχής και αδιάκοπη η προσπάθεια που κάνουν τα συνεργεία του Δήμου για προλάβουν να ολοκληρώσουν την αποκατάσταση της στέγης του 4ου Δημοτικού Σχολείου και τις άλλες ζημιές που είχαν προληθεί από τη φωτιά ώστε να είναι έτοιμο την 11η Σεπτεμβρίου.

Μετά την απομάκρυνση και τον καθαρισμό όλων των κατεστραμμένων υλικών οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην απομάκρυνσή τους και ξεκίνησαν να επισκευάζουν την σκεπή.

Ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος έργων Γιάννης Λιόντος παρακολουθεί στενά το έργο και χτες δήλωσε στο ITV:

«Δεν θέλω να το γρουσουζέψω προσπαθούμε να προλάβουμε ώστε να το ετοιμάσουμε και να το δώσουμε το Σεπτέμβριο σε μαθητές και δασκάλους. Ο στόχος μας είναι να προλάβουμε ώστε την νέα σχολική χρονιά οι μαθητές να επιστρέψουν και πάλι στο σχολείο τους».

Το δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων, έδωσε  πράσινο φως για την έναρξη εργασιών στο σχολικό κτίριο, στο πλαίσιο τρέχουσας εργολαβίας για όλες τις σχολικές υποδομές της πόλης με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων» συνολικού κόστους 144.000 ευρώ. Σύμφωνα με την απόφαση, οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στο κτίριο, αφορούν την ανακατασκευή της στέγης, την αντικατάσταση κουφωμάτων και τον ελαιοχρωματισμό. 

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου