Τελευταία Νέα

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 01:19
Τελευταία Ενημέρωση: 28 Δεκεμβρίου 2021
Χωρίς κατηγορία

ΕΛΠΕ – Στέκεται δίπλα σε παιδιά και οικογένειες, που έχουν ανάγκη

Off

Ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια», στηρίζει αυτά τα Χριστούγεννα το έργο του Οργανισμού Κάνε- Μια- Ευχή Ελλάδος (Make-A-Wish).

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, διαθέτει σε όλα τα παιδιά των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας, Μεγαρέων και Δέλτα Θεσσαλονίκης, 12.500 «Αστέρια της Ευχής», υποστηρίζοντας έτσι τον Οργανισμό για να εκπληρώσει τις ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε αστέρι έχει μία μοναδική αξία, καθώς βοηθά να εκπληρωθούν οι ευχές έξι παιδιών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, που διαμένουν στις περιοχές του Θριασίου και στη Θεσσαλονίκη και πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Ταυτόχρονα, η ενέργεια αυτή συμβάλλει στο να κατανοήσουν και να καλλιεργήσουν οι μαθητές αξίες όπως η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά. Κατά τις παραδόσεις των Αστεριών, η Γεωργία Λασανιάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛΠΕ, σημείωσε: «Σε μια περίοδο συνυφασμένη με την αλληλεγγύη και την αγάπη, ο Όμιλός μας προσφέρει μέσα από μια συλλογική προσπάθεια την ευκαιρία σε 6 παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών που δοκιμάζονται, για να αισθανθούν αγάπη και να πάρουν ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουν». Η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, δήλωσε: «Τα Ελληνικά Πετρέλαια παραμένοντας αφοσιωμένα στην στήριξη της κοινωνίας, υποστηρίζουν το έργο μας, υιοθετώντας ευχές έξι παιδιών των περιοχών όπου δραστηριοποιούνται. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό. Η αφοσίωση τους στο κοινωνικό έργο, η σταθερότητα της υποστήριξης και η καρδιά που «βάζουν» σε κάθε ενέργεια, είναι αυτή που μας αγγίζει τόσο πολύ, τόσο βαθιά!».

Τρόφιμα σε  1000 οικογένειες

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια  στέκεται αρωγός στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στηρίζει το έργο φορέων και οργανώσεων που έχουν στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν  δυσκολίες.  Συγκεκριμένα, προσφέρει τρόφιμα σε πάνω από 1.000 οικογένειες, μέσω των τοπικών ενοριών Ασπρόπυργου, Μάνδρας, Μεγαρέων, του συσσιτίου Αγ. Γεωργίου και της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Παράλληλα, ενισχύει το έργο 14 οργανισμών της Αττικής, του Θριασίου και της Θεσσαλονίκης, που μεριμνούν για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, εκφράζοντας έτσι ένα μήνυμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ