Τελευταία Νέα

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 12:38
Τελευταία Ενημέρωση: 04 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα

Σταθεροποιημένη η κατάσταση του 16χρονου στην Άρτα

Off

Σταθεροποιημένη είναι η κατάσταση του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε την Κυριακή στην Άρτα, όταν διαπίστωσε πως είχε τραυματίσει θανάσιμα με το κυνηγετικό όπλο που είχε στα χέρια του, τον 33χρονο θείο του.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Άρτας, το οποίο υπογράφει ο Συντονιστής Διευθυντής ΜΕΘ Χριστόδουλος Ναθαναήλ, τονίζεται πως από σήμερα Τετάρτη θα ξεκινήσει η προσπάθεια αφύπνισης του 16χρονου, με τους γιατρούς να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι. Όπως υποστήριξε άλλωστε ο κ. Ναθαναήλ, μία από τις βολίδες που διαπέρασαν το θώρακά του, έφτασε 2 χιλιοστά πριν την καρδιά, κάτι που θα ήταν μοιραίο για τον 16χρονο.

«Η κατάσταση του 16χρονου ασθενούς, που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γ. Ν. Άρτας, σήμερα είναι σταθεροποιημένη. Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται σε καταστολή και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Τα ζωτικά του σημεία είναι σταθερά και η οξυγόνωση των πνευμόνων ικανοποιητική. Προβλέπεται να παραμείνει σήμερα (σ.σ χθες) σε καταστολή και εάν η εξέλιξη της υγείας του συνεχίσει να είναι καλή, από αύριο (σ.σ σήμερα) θα αρχίσει η διαδικασία αφύπνισης του ασθενούς», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν. Στο νοσοκομείο της Άρτας ωστόσο νοσηλεύονται και οι γονείς του 16χρονου, με τον πατέρα του να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα, και τη μητέρα του να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση, καθώς είναι σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, κυοφορώντας το τρίτο της παιδί.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ