Επικαιρότητα

Τους 12 φτάνουν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιωαννιτών

Off

Τους 12 φτάνουν οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ιωαννιτών πλέον. Στον ορισμό αντιδημάρχων με θητεία ενός έτους προχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και τους ανακοίνωσε τη Δευτέρα σημειώνοντας ότι «η τρέχουσα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά καθώς θα φανούν στην πράξη τα αποτελέσματα της δουλειάς που προηγήθηκε, ειδικά στον τομέα των έργων».

Παράλληλα επεσήμανε την ανάγκη για περισσότερη δουλειά ώστε να αντιμετωπιστούν ζητήματα της καθημερινότητας και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς τους πολίτες.

«Σκοπός όλων μας είναι να υπηρετούμε τους πολίτες. Με συνέπεια και με ίση αντιμετώπιση όλων. Ήδη είναι σε εξέλιξη ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων που καλύπτει όλη την έκταση του Δήμου.

Οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση ζητημάτων της καθημερινότητας θα είναι συνεχής και εντατική. Παράλληλα στην χρονιά που ξεκίνησε έχουμε ανοιχτά δύο πολύ μεγάλα θέματα. Δύο ζητήματα που μπορούν να αλλάξουν την φυσιογνωμία της περιοχής.

Πρόκειται για την ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα και την αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού Πανεπιστημίου στην οδό Δομπόλη. Αποτελούν τις μεγάλες μας προτεραιότητες και πιστεύουμε ότι θα έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα» κατέληξε ο κ. Ελισάφ.

Οι αντιδήμαρχοι

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου αντιδήμαρχοι ορίζονται, με τις αρμοδιότητές τους συνοπτικά

1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΗΧΑΣ: Αντιδήμαρχος ολοκληρωμένης διαχείρισης στερεών αποβλήτων, ποιότητας ζωής και πολεοδομίας, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.

2. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΥΡΟΥ-ΟΥΖΑ: Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού- Ανάδειξης Μνημείων Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Δημοτικής Ενότητας Ιωαννίνων και Νήσου, στην οποία παρέχεται αντιμισθία.

3. ΦΩΤΙΟΣ ΒΑΒΒΑΣ: Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.

4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΛΕΤΟΣ: Αντιδήμαρχος Έργων και Δημοτικής Ενότητας Ανατολής, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.

5.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΛΕΤΣΑΣ: Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα- Περιφερειακής Ανάπτυξης & Προστασίας Περιβάλλοντος – Λίμνης και Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας, στον οποία παρέχεται αντιμισθία.

6. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΠΑΣ: Αντιδήμαρχος  Καθαριότητας, Συντήρησης έργων,  Πρασίνου και  Παιδικών Χαρών, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.

7. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΩΛΗΣ: Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Ενότητας Περάματος, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία.

8. ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ: Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Επιχειρηματικότητας στον οποίο παρέχεται αντιμισθία.

9. ΕΛΕΝΗ ΑΚΟΝΙΔΟΥ: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, στην οποία παρέχεται αντιμισθία.

10. ΤΣΙΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: Αντιδήμαρχος   Κληροδοτημάτων και Δημοτικής Ενότητας Μπιζανίου, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία.

11.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΟΛΗΣ: Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Διαχείρισης Κυνοκομείου, στον οποίο δεν παρέχεται αντιμισθία.

12. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΤΣΑΝΤΗ: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην οποία παρέχεται αντιμισθία.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου Ιωαννίνων αναπληρωτής για την άσκηση των καθηκόντων του ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας και σε περίπτωση που και αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Φώτη Βάββα.

Με την ίδια απόφαση του Δημάρχου ορίστηκε Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Ισότητας των δύο φύλων ηΓιαννούλα Αθανασίου- Μαμακή.

Του ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ