Αθλητικά

Πρώτη προπόνηση για Ποζνάνσκι

Off

Την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα έκανε χθες ο 20χρονος Γερμανός Ποζνάνσκι, που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι η τυπική ανακοίνωση της απόκτησής του από τον ΠΑΣ.

Ο Ηρ. Μεταξάς θα μπορεί να τον υπολογίζει ωστόσο από το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα εντός έδρας και όχι την Κυριακή με τον Ολυμπιακό, καθώς θα πρέπει να κάνει μερικές προπονήσεις για να δει και ο ίδιος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δεν αποκλείεται βέβαια, ο Γερμανός αμυντικός να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί γρηγορότερα στο κλίμα της ομάδας.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, έντονη είναι τις τελευταίες ημέρες η φημολογία για ενδιαφέρον και πρόταση του ΠΑΣ στον 23χρονο Ισπανό επιθετικό Ραούλ Ασένσιο, που έμεινε ελεύθερος από την Αλκορχόν, ομάδα της La Liga 2 στην Ισπανία, ενώ έχει προλάβει να κάνει αξιοπρόσεκτη καριέρα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, παίζοντας διαδοχικά στην Αβελίνο, τη Τζένοα, τη Μπενεβέντο και τη Σπαλ στα πρωταθλήματα της Serie A και της Serie B στην Ιταλία.

Βγήκαν τρεις ακόμη

από την καραντίνα

Ως προς τους υπόλοιπους απόντες των προηγούμενων ημερών, οι Πίρσμαν, Λοντίγκιν και Σιόντης βγήκαν από την καραντίνα. Ο Βέλγος αμυντικός θα προπονηθεί από σήμερα και ανάλογα με την κατάστασή του, θα εξαρτηθεί αν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ δεν υπάρχει, ακόμη τουλάχιστον, συμφωνία του ΠΑΣ με τον Άρη για τη μεταγραφή του.

Λοντίγκιν και Σιόντης θα κάνουν ατομικό πρόγραμμα για λίγες ημέρες και σταδιακά θα ενσωματωθούν στην υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χουάν Περέα και ο Μορέιρα δεν προπονήθηκαν χθες, για προληπτικούς λόγους, αλλά θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους για την Κυριακή.

Σίγουρα απών θα είναι ο Ντομίνγκεθ, παρότι η κατάστασή του έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν στον ΠΑΣ, μία πιθανή υποτροπή, με τη γρήγορη επιστροφή του.

Κόντε: Θα έπαιζα ακόμη

και σήμερα…

Ο μεγάλος άτυχος, αλλά και μεγάλος απών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Πέδρο Κόντε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στη λακούβα» στον Super Fm και στον Μιχ. Μερτζιανίδη, επιβεβαίωσε πως αισθάνεται σαν θηρίο στο κλουβί, περιμένοντας να ανάψει το «πράσινο φως» των γιατρών για να αγωνιστεί και πάλι με την ομάδα. Ο ισπανός επιθετικός μίλησε και για τον τραυματισμό του και την αποθεραπεία του, που προχωρά εξαιρετικά, πολύ καλύτερα μάλιστα από τις προβλέψεις, αλλά επίσης και για την απόφασή του να επιστρέψει στα Γιάννενα και στον ΠΑΣ.

«Ακολουθώ το πρόγραμμα για να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα έπαιζα ακόμα και σήμερα αν εξαρτιόταν από εμένα, αλλά πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες των γιατρών για να γίνουν όλα σωστά. Ήταν δύσκολο το διάστημα της απουσίας μου, γιατί μου αρέσει να παίζω, να βάζω γκολ και είναι δύσκολο όταν βλέπεις τους άλλους να παίζουν κι εσύ να μην μπορείς να τους βοηθήσεις. Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι να γίνω εντελώς καλά με τον σωστό τρόπο για να βοηθήσω την ομάδα που ήδη πηγαίνει καλά και να βάλω τα γκολ».

Ακολούθως, ο Πέδρο Κόντε μίλησε για την πορεία της ομάδας, τις διαφορές της φετινής ομάδας με την ομάδα στην πρώτη του παρουσία, αλλά και για τον προπονητή Ηρ. Μεταξά.

«Βλέπω την ομάδα να πηγαίνει πολύ καλά. Πάντα υπάρχουν και λάθη, αλλά ο προπονητής είναι εκεί για να τα διορθώνει. Ο προπονητής είναι που θα διορθώσει τα λάθη και οι παίκτες θα κάνουν τη δουλειά τους. Είναι περισσότερο ενωμένοι οι παίκτες τώρα. Έχει γίνει καλή δουλειά από το τεχνικό τιμ. Δεν μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου για τους προπονητές, γιατί όπως εγώ μπορεί να παίξω μια μέρα καλά ή άσχημα και να με κρίνουν από μια εμφάνιση, έτσι και τον προπονητή δεν πρέπει να τον κρίνουμε βιαστικά. Η ομάδα πηγαίνει καλά, αλλά δεν μπορώ να πω αν ο προπονητής κάνει καλά τη δουλειά του ή όχι, δεν είναι δική μου δουλειά να το κρίνω. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που το βλέπουν πολλοί, σε άλλους αρέσει ο προπονητής και σε άλλους όχι. Δεν θα έλεγα ούτε καλό ούτε κακό λόγο, ακόμα κι αν ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Αν ήμουν στο διοικητικό τιμ, τότε θα έλεγα τη γνώμη μου».

Τέλος, αναφορικά με την απόφαση που πήρε να γυρίσει στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ, υποστήριξε, ότι ο βασικός λόγος είναι το συναίσθημα, αλλά και κάτι άλλο, που ακόμη και ο ίδιος δεν το έχει ακόμη καταλάβει, που τον έχει κάνει να είναι τόσο δεμένος με τον κόσμο και την πόλη.

«Εννοείται ότι έπαιξε ρόλο το συναίσθημα. Είχα κι άλλες προτάσεις από ομάδες, αλλά λόγω του συναισθήματος αποφάσισα να γυρίσω και να βοηθήσω. Δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Εννοείται ο κόσμος που με αγαπάει, αλλά σίγουρα και κάτι άλλο υπάρχει που κι εγώ δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ