Επικαιρότητα

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο θάνατο…

Off

Η νεκροψία – νεκροτομή που έχει ήδη παραγγελθεί από την Αστυνομία, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο δύο ηλικιωμένων γυναικών, 84 και 81 ετών αντίστοιχα, που βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους, στο Ωραιόκαστρο Πωγωνίου, από μία γυναίκα, κάτοικο του χωριού, που τις βοηθούσε τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο αδελφές βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους την Τρίτη, ξαπλωμένες στο ίδιο κρεβάτι και άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο από τον τομέα Δολιανών, με το πλήρωμα να διαπιστώνει το θάνατό τους. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, ωστόσο από την αυτοψία που έγινε από την Αστυνομία δεν προκύπτουν ίχνη ή ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Πιθανολογείται, ότι οι δύο γυναίκες άφησαν την τελευταία τους πνοή από το κρύο, που προκάλεσε κάποια παθολογικά αίτια και τις οδήγησε μαζί στο θάνατο.

Το σπίτι στο οποίο ζούσαν διέθετε μία σχετικά σύγχρονη ξυλόσομπα, την οποία όμως σπάνια χρησιμοποιούσαν, προτιμώντας για να ζεσταθούν, ένα παλιό τζάκι.

Οι δύο γυναίκες ζούσαν μαζί στο σπίτι τους στο χωριό, το οποίο είναι απομονωμένο από τον υπόλοιπο οικισμό και η γυναίκα που τελικά τις εντόπισε νεκρές ήταν εκείνη, που τις επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά για να δει αν χρειάζονται κάποια βοήθεια και αν είναι καλά.

Δεν είχαν στενούς συγγενείς, καθότι καμία από τις δύο δεν είχε κάνει οικογένεια και ασχολούνταν από παλιά με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες, διατηρώντας και λίγα οικόσιτα ζώα. Η γυναίκα που τις βρήκε νεκρές την Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και η τελευταία που τις είχε δει την αμέσως προηγούμενη ημέρα, τη Δευτέρα, όταν αμφότερες ήταν καλά στην υγεία τους.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου