Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 03:48
Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα

ΖΗΤΑ Η ΑΔΕΔΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ανάκληση αποφάσεων από τη Διοίκηση του «Χατζηκώστα»

Off

Την άμεση ανάκληση των αποφάσεων του διοικητή του νοσοκομείου Χατζηκώστα με βάση τις οποίες παρακάμφθηκε η δημοσιοϋπαλληλική ιεραρχία στη Διεύθυνση Διοικητικού – οικονομικού, όπως και στον Παθολογικό Τομέα, ζητά με ανακοίνωσή του το ΝΤ Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΝΤ Ιωαννίνων Χρ. Γρίβας και οι δύο αποφάσεις του διοικητή παρακάμπτουν την ιεραρχία και παραβιάζουν ουσιαστικά και τυπικά τις σχετικές διατάξεις περί αναπλήρωσης.

«Το μόνο που κάνει ο διοικητής του νοσοκομείου, είναι να εξυπηρετεί ημέτερους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γρίβας, καλώντας τον διοικητή να τις ανακαλέσει και να τοποθετήσει στις θέσεις που αναφέρονται, τους συναδέλφους, που όπως υποστήριξε έχουν αποδεδειγμένα τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις.

Σε ανακοίνωσή του το ΝΤ Ιωαννίνων τονίζει επίσης, πως πρόκειται για προκλητικές αποφάσεις, ως απόρροια τη μη συγκρότησης των υπηρεσιακών συμβουλίων για την κρίση και τις τοποθετήσεις των υπαλλήλων σε θέσεις ευθύνης.

«Σε περίπτωση που ο διοικητής επιμείνει στην απόφαση του, καλούμε την διοίκηση της 6ηςΥΠΕ και τον υπουργό Υγείας να μην επικυρώσουν τις αποφάσεις αυτές.

Καλούμε επίσης την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕΔΗΝ να πάρουν  σχετικές αποφάσεις», ανέφερε ο κ. Γρίβας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου